Dursun Özbek döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş; Galatasaray'a toplam 70 puan fark attı. (62 Süper Lig Haftası)

bunu ibra edip el kaldırıp üstüne marş söyleyen beyinsiz bunak hain ordusu allah bin belanızı versin

anlamiyorum abi bu (adam) halen niye baskan? niye kimse dur demiyor

Dursun var ya ben

images

Moderatör tarafında düzenlendi:
çıkarcı fosil rantçıların maymunu dursun al salonunu arazini bi taraffına monte et

bu adam galatasaraya yapılmış bi darbedir. bu beyinsizi duygun yarsuvat yönetimine girmeden önce kim tanıyordu adını duyan var mıydı adam piyasaya çıktı ve 1 sene sonra başkan oldu. ŞAKA GİBİ imkansız ötesi bi durum

Ulan bu kadar mal kongre üyemiz olduğu sürece işimiz var. şerefsiz bjkli eşini üye yapmış. 3-5 taneden başka ses seda yok üyelerde.

ua denen tasmalı köpekler şimdi dursun denen şe..den daha çok kemik alacakları için bu işe çok sevinmişlerdir..

Ünal Aysal ontivero'yu aldı ya !!! Alın size ontivero'lar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HAİN dursunun son görevlerini yazıyorum

1- galatasarayı 2 sene üst üste avrupa kupaları dışında bırakmak (şikecilerin 2 yıllık cezasının intikamı olarak)

2-galatasarayı daha büyük bi borca sokmak ve iflas ettirmek

3-galatasarayı kayyuma devretmek ve tamamen bazılarının oyuncağı haline getirmek

BUNA DUR DİYECEK TEK GÜÇ GALATASARAY TARAFTARI O DA OLMAZSA GEÇMİŞ OLSUN

C-HkU2EWsAAFUCq.jpg:large

Mal ya ulan şunun Galatasaray başkanı olması dünyanın en büyük skandalı

adam başarısızlığıyla iki senedir kulübu iki riva parası kadar zarara soktu. sattığı riva ile övünüyor birde. elimizde riva ve floryada kalmadı üstelik, kulübün geleceğinide mahvetti. tarihimizin en büyük haini en başarısız başkanı.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt