Kufur x kufur x 999999999999999999999999999999

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

df33cc1461ef6707239100253129e3110431b4e4_hq.gif

Özbek: "2018'de yönetimimi değiştireceğim, görev sürem bitiyor. Adnan Öztürk aday olursa ona destek veririm, başkanlığa yakışır." (Sözcü)

Dursun un destekledigi kisiden hayir gelmez

Özbek: "2018'de yönetimimi değiştireceğim, görev sürem bitiyor. Adnan Öztürk aday olursa ona destek veririm, başkanlığa yakışır." (Sözcü)

Dursun un destekledigi kisiden hayir gelmez
A. Ozturk de malin onde gideni zaten.

yönetimimi degistirecem diyor,2031 e kadar görevde yürüyen kulak

Ali dürüst bir güzel pataklanıp başkanlığa ikna edilmeli artık kaçıp duruyor yeter kardeşim bu işi becericek tek adam sensin bu bitik camiada

Ali Dürüst 'ün başkan olması çok çok iyi olur işte yanında A.Albayrak L.Arıboğan filanda eklenir ise listeye resmen bir anda yönetim olarak çağ atlarız ...

Vicdanım ve gönlüm rahat. Kimseyi desteklemedim zamanında.

Yalnız çok şaşırdığım isimler var, mesela Melih Sönmez Erman Türker Gökhan Sancak Uğur İz Talha Küllü Alper Altun gibi :D

Murhan reis ise büyük resmi önceden görüp Ahmet Özdoğana oy vermiş.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Her zaman doğruyu bulmak için uğraşırım. Görüldüğü üzere haklı çıktım. Dursun adında Galatasaray başkanı olmaz yav düz mantık.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Dursun Özbek: "Çinliler Galatasaray'ı almak istiyor ama ben bu kulübün bir zerresini bile satmam."

Dursun Özbek '' [FONT=&quot]ÇİNLİLER G.SARAY’I ALMAK İSTİYOR AMA BEN BU KULUBUN BİR ZERRESİNİ BİLE SATMAM ''

[/FONT]

Geri
Üst Alt