podolski'nin '2 yılda 5 teknik direktör gördüm' sözüyle ilgili dursun özbek: "podolski haklı, bu sıklıkta antrenör değişmemeli."

"tudor'un başarısızlığını tamamen ona fatura etmek yanlış. başarısızlıkta yönetimin de hataları mutlaka olmuştur."

"performansımızla tabloyu son 6 haftada tersine çevirebiliriz. kimse ümitsiz olmasın. zaman zaman bu skorlar olabiliyor."

"bruma'nın sözleşme imzalamaktan kaçındığı doğru değil. menajeri istanbul'daydı. görüşmelerimiz sürüyor."

"otelim aranıyor, önüne gelenler oluyor. korkunç bir saldırı altındayız. sabahtan akşama kadar küfür kıyamet."

"fenebahçe'ye karşı 12'ye 1'lik mağlubiyet tablosu kabul edilemez ama galatasaray, türkiye'de en çok kupa kaldırmış kulüp."

"bırakıp kaçmak, doğru olmaz. 2018 mayıs’ına fazla süre kalmadı. bu süre sonunda hesap vermeye hazırız."

"resmi olarak kulübe ulaşmış bir teklif yok ama çin'den gayriresmi bazı girişimler var. ben bu kulübün zerresini satmam."

Şöyle 3-5 yıl komaya girseydimde şu günlere şahit olmasaydım

Sanki o en cok kupa kazanan klup kendi devrinde oldu da o bilgiyi bir done olarak sunuyor

Çin bizim kurtuluşumuz.

ABD: Manchester United
Rusya: Chelsea
Arabistan: Manchester City & PSG
Endonezya: Inter
Çin: Milan & Galatasaray

Hisselerin klup yonetimini ele gecirecek sekilde satilmasi zaten mumkun degil

genel kurul karari gerektirir hakim hissenin devri

olanakdisi

Bu kadar da yüzsüz şerefsiz olunmaz arkadaş.

Zerre utanması yok.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Aston Villa nin sahibi gibi biri satin alsin.

Küfürlerden hoşnut oluyor bu zat. Bu kadar yüzsüz bu kadar kendini beğenmiş, bu kadar çirkin, bu kadar konuşamayan zat görmedim. Yalancının teki.

Allahım bizi neyle sınıyorsun yarabbim...

a88032e74f815fa0b3460e7603d31cdb.png

;( kandirildik

Hepinizi anlıyorum sonuçta cahil Türk taraftarısınız(!) da Bavyera havası koklamış, üstad Bayernli Perke nasıl yanılmış? İnsan gerçekten hayret ediyor.

Nevzat Dindar @nevzatdindar
Mali kongrede sorularının cevapsız kaldığını düşünen 15 üye bugün Başkan Dursun Özbek ile görüştü..Bilgilendirme toplantısı 6.5 saat sürdü

Nevzat Dindar @nevzatdindar
TT Arena'daki zirvede bütün sorulara yanıt veren Özbek, futbolda özeleştiri yaptı yeni sezonla ilgili iddialı mesajlar verdi..

Basketbol salonu dedi
Stad'ın eksikleri dedi
Otel dedi

Hadi sportif başarılı değilsin de bir işi iyi yap arkandan '' Dursun'un yaptığı tek şey '' diyelim.
Ulan senin verdiğin zararı ezeli rakibin başkanı veremez.

Geri
Üst Alt