Klüp senin mi de satılıp satılmayacağına sen karar veriyorsun lan yağlı surat ?

C-08os-XgAAlm9q.jpg

Su diktatörlügü birak, sürekli hocalari terorize etme. bak seni cok fena yapacaklar.

Yaz dönemi İlk işi sabri ve yasin ile sözleşme uzatmak olacak.
Bizi çok daha kötü günler bekliyor.

Sabır sabır sabır..

DURSUN İSTİFA!

Bu haberi yazan mal çok uğurluysa alsın evine götürsün. Yanında kardeşini de promosyon olarak alsın. Hatta genel kuruldaki antikaları da alsın da evinde müze olarak sergilesin, dönüp dönüp bakar sabah akşam. Kalabalık diye gözü korkmasın, adamların maliyeti ucuz, bir pilava her işini hallettirir.

Surattina attirayim... topu diyorum yani

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Arkadaşlar az önce kulüpten, gsstoresinden arandım. (Daha önceden telefonla 3-4 defa ürün almışlığım vardır)

Muslera'nın 5 yıl daha imza atmasının şerefine (ki böyle bir şey duymadım henüz) düzenlenen bir indirim kampanyası olduğunu söyledi karşıdaki şahıs. Etkili ve güzel konuşan biri. Kibarca sakince özür dileyerek araya girdim ve şunu söyledim.

"Pardon ben bu yönetim olduğu sürece kulüpten hiçbir şey alm..."

YÜZÜME KAPATTI!

Kulüp bitmiş arkadaşlar. Galatasarayımız bitmiş durumda. Bu telefondaki şahıs belli ki bir protesto karşısında bu şekilde davranması gerektiği yönünde talimat almış. Taraftara saygı sıfır. Ligi 7. sırada bitirdiğimiz sezon bu kadar mutsuz, bu kadar kötü değildik. Bu ne yahu! Kim lan bunlar! Ne cüretle bir taraftara bu saygısızlığı yapıyorlar. Bu saatten sonra Dursun Özbek başkan olduğu sürece Galatasaray benden tek bir kuruş kazanamayacak.
Digitürk üyeliğimi iptal etmeyeceğim. Çünkü Galatasaray sevgisi farklı bir şey. O formayı sahada boş boş koşarken izlemek bile beni mutlu ediyor. Ancak digitürk üyeliğinde taraftar bilgisi bölümünde tuttuğu takım olarak bir anadolu kulübünden birini yazacağım. Sizler de böyle yapın arkadaşlar. Galatasaraylı üye sayısı azalsın. Hatta kampanya yapalım. Taraftara nasıl davranmaları gerektiğini bilmeliler.

Arkadaşlar az önce kulüpten, gsstoresinden arandım. (Daha önceden telefonla 3-4 defa ürün almışlığım vardır)

Muslera'nın 5 yıl daha imza atmasının şerefine (ki böyle bir şey duymadım henüz) düzenlenen bir indirim kampanyası olduğunu söyledi karşıdaki şahıs. Etkili ve güzel konuşan biri. Kibarca sakince özür dileyerek araya girdim ve şunu söyledim.

"Pardon ben bu yönetim olduğu sürece kulüpten hiçbir şey alm..."

YÜZÜME KAPATTI!

Kulüp bitmiş arkadaşlar. Galatasarayımız bitmiş durumda. Bu telefondaki şahıs belli ki bir protesto karşısında bu şekilde davranması gerektiği yönünde talimat almış. Taraftara saygı sıfır. Ligi 7. sırada bitirdiğimiz sezon bu kadar mutsuz, bu kadar kötü değildik. Bu ne yahu! Kim lan bunlar! Ne cüretle bir taraftara bu saygısızlığı yapıyorlar. Bu saatten sonra Dursun Özbek başkan olduğu sürece Galatasaray benden tek bir kuruş kazanamayacak.
Digitürk üyeliğimi iptal etmeyeceğim. Çünkü Galatasaray sevgisi farklı bir şey. O formayı sahada boş boş koşarken izlemek bile beni mutlu ediyor. Ancak digitürk üyeliğinde taraftar bilgisi bölümünde tuttuğu takım olarak bir anadolu kulübünden birini yazacağım. Sizler de böyle yapın arkadaşlar. Galatasaraylı üye sayısı azalsın. Hatta kampanya yapalım. Taraftara nasıl davranmaları gerektiğini bilmeliler.

Geçenlerde de beni aradılar. Geçmişte yaptığım alışverişlerden memnun olup olmadığımı sordular. Aldığım ürünlerde ğroblem yaşamadığımı belirttim. Sizlere özel bir kampanyamız var vs diye lafa girince, mevcut yönetim istifa etmeden hiçbir ürün ile ilgilenmediğimi söyledim. Bana kabalık etmedi ama, iç çekerek peki efendim dedi ve kapattı. Onlar da farkında yani. Çok da şeapmamak lazım.
Birde son 1-2 aydır sürekli mail ve sms alıyorum. En sonundan spam olarak işaretledim. Anlaşılan Dursun her tarafa saldırıyor para için.

Dursun Özbek, bu ay içinde Emlak Konut’tan gelmesini beklediği 350 milyon Lira civarındaki paranın büyük bir bölümünü transferde kullanacak.

C_H6wU5XsAAm-sp.jpg

bir sene daha gidecegi yok, futboldan anlamadıgıda kesin, bari uluslararası deneyimli 1-2 tane ceo alda futbolu onlar yönetsin, karısmayın artık.

Uzun zamandır yazmadım bunu. Allah belanı versin senin.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt