Arkadaşlar az önce kulüpten, gsstoresinden arandım. (Daha önceden telefonla 3-4 defa ürün almışlığım vardır)
Muslera'nın 5 yıl daha imza atmasının şerefine (ki böyle bir şey duymadım henüz) düzenlenen bir indirim kampanyası olduğunu söyledi karşıdaki şahıs. Etkili ve güzel konuşan biri. Kibarca sakince özür dileyerek araya girdim ve şunu söyledim.
"Pardon ben bu yönetim olduğu sürece kulüpten hiçbir şey alm..."
YÜZÜME KAPATTI!
Kulüp bitmiş arkadaşlar. Galatasarayımız bitmiş durumda. Bu telefondaki şahıs belli ki bir protesto karşısında bu şekilde davranması gerektiği yönünde talimat almış. Taraftara saygı sıfır. Ligi 7. sırada bitirdiğimiz sezon bu kadar mutsuz, bu kadar kötü değildik. Bu ne yahu! Kim lan bunlar! Ne cüretle bir taraftara bu saygısızlığı yapıyorlar. Bu saatten sonra Dursun Özbek başkan olduğu sürece Galatasaray benden tek bir kuruş kazanamayacak.
Digitürk üyeliğimi iptal etmeyeceğim. Çünkü Galatasaray sevgisi farklı bir şey. O formayı sahada boş boş koşarken izlemek bile beni mutlu ediyor. Ancak digitürk üyeliğinde taraftar bilgisi bölümünde tuttuğu takım olarak bir anadolu kulübünden birini yazacağım. Sizler de böyle yapın arkadaşlar. Galatasaraylı üye sayısı azalsın. Hatta kampanya yapalım. Taraftara nasıl davranmaları gerektiğini bilmeliler.