Bu kulübün üyeleri, taraftar gurubu ıvırı zıvırı nasıl böyle duruyor ,adam resmen takır takır 2.9 milyon euroyu sokağa attım, kulübün anasını ağlatıyorum daha da ağlatacağım diyor. Resmi sitede bile yayınlanıyor.Geberesice herif

sen bu kulüpden gittikden sonra kimse seni hatirlamicak
hic bise katmadin bu kulübe sonun adnan polatdan daha kötü olcak agliyarak gitceksin hain yagli surat

Allah belanı versin senin.

sent via GSC

Son düzenleme:
Olmadık zamanda sebebini anlayamadığımız krizler. Muhtemelen perde arkasında başka sözler başka vaatler bulunan transferler, sponsorluklar... Cevap verilmesi gereken yerde susan susması gereken yerde saçmasapan cevaplar veren, kulübün hakkının savunulması gereken istisnasız her yerde üç maymunu oynayangillerin başı Dursun Özbek. Belki bunların hepsini yönetmiyordur ama basiretsizliğiyle bu konuda öncülüğü kimseye kaptırmaz.

Soğuttunuz kulüpten soğuttunuz futboldan. Sizin yüzünüzden trolleme için antuda açtığım hesap 8000 mesajı geçti. Burda analiz yapıp teknik taktik yazışacağıma gidip orda kripto kripto takılıyorum.

Sacmalamis . Olcan kimin zamaninda alindi ve hangi bonservis verildi ise onun da bir kulagini cinlatmak lazim

sanirim 4 uzeri bonservis odenmisti bu gereksize de

Defol

Ekli dosyalar

• 1312883.webp
    1312883.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Şu herifi hâlâ savunan varsa gitsin bi zahmet köprüden falan atlasın. Yazık o nefes aldığı oksijene, boşa gidiyor resmen.

sent via GSC

cok deli bir baskan. oyuncuya kizdigi icin sözlesmesini fesh eden büyük baskan. böylesi görülmemistir

iyi bari belasını buldu inş :asd: gerçi bol transferle işi tatlıya bağlarlar sonunda ama ozamana kadar azıcık olsada huzursuz olma ihtimali bile güzel

Bayram Tutumlu‏ @BayramTOficial 3 sa.3 saat önceDaha fazla

Dursun çek git bütün GS taraftarı ve Aşiretimle senin peşinde olacağız!!GS ya zarar vermeyeceksin...

sağlam gırgır ya :asd:

DA3jlESW0AQaens.jpg:large

Dursunun adanin yikimimdan haberi varmi acaba

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Savunmaya bak isterse adam 100bine oynar sizi ne ilgilendirir biliyor sonucta galatasaraydan parasini alacak

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yav daha dün çıkıp sinirlendirmişti beni sözleşmesini feshettim demedi mi bu herif ? bir lafınında arkasında dur be koskoca Galatasaray başkanına bak dansöz gibi ...

Yemin ediyorum gerizekali bu adam. Hem de öyle böyle degil.

sekiztasın sampiyonluk kutlamalarında darbukatör baryam olarak görev almalıdır.

Geri
Üst Alt