2016 dan 2017 ye borc 800m tl artti.nasil basardi cidden arastirma konusu olmali.riva floryadan sonra da borcumuz simdilik 800m tl.bir dursun senesinde dha ayni borcu yaparsak riva florya satilmadan onceki halimize donmus olacagiz.

Mehmet AslanOnaylanmış hesap @Aslnmhmt 2 sa.2 saat önceDaha fazla

GS'li basketçi bir kardesimize "Neden yenildiniz?" diye sordum. Cevap aynen su "abi bir gün önce bütçeyi kisicaz dediler moral mi kalir?"

Herif sırf zarar. Dursun gerizekalısı bunu geçen senede çok önemli bir maç öncesi yapmıştı.
Dünyadaki en gerizekalı kulüp başkanı kesinlikle

Şeref yok mu lan sende git artık

Yaz ordan abimize bi ihraç.

sent via GSC

Başta eşi olmak üzere Beşiktaşlılara futbolu sevdiren amip

Su an tangasini giymis besiktas meydaninda twerk yapiyormus godugumun cocugu.

Simdi esi adina besiktasi tebrik eder

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Defol git artik beceriksiz adam! Yapamiyorsun iste ne hale getirdin koca klubu

bunun 2018 Mayıs'a kadar istifa etmeyeceği belli. Asıl endişe edici olan ise 2018'de tekrar seçilme ihtimali. Artık öyle bir noktaya geldim ki; Seneye de başarısız olalım da tekrar seçmesinler demek geliyor içimden. Şampiyonluk halinde bunu bir şekilde yine seçerler. Aksi durumda hem taraftar hem medyanın inanılmaz baskısıyla aday olmaz,olsa bile seçilmesi zor.

Aysal'a onca başarısına rağmen yapılan baskının yarısı bile yapılmadı Dursun'a. Kimin koruması altında bilmiyorum ama asıl üzen bu. Taraftar bile tepkisiz. Canaydın ve Polat'ta başarısızdı ama onlara müthiş bir tepki vardı. Her maç istifa sesleri geliyordu.

Bir kere bile şu kulübün hakkını savunmadın şerefsiz herif.

Koskoca Galatsaray ile dalga geçiyorlar resmen.

sent via GSC

Dursun Özbek'in laneti devam ediyor.:asd22:
Giresun yönetimi pişman olmuştur çağırdığına :D

qxSKwK.jpg

S5URXI.jpg

H9qxzh.jpg

Adam nereye el atsa kurutuyor. Ben böyle cenabet böyle ugursuz bir insan görmedim hayatimda.

2014/15 de bu gerizekali sonradan baskan oldugunda nasil sampiyon olduk cok ilginc. Hem de hic gol yemeden son maclarda.

Geri
Üst Alt