Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihimizde ilk defa iki sezon arka arkaya ilk 3 disinda kalmisiz.
![]()
Aysal transferlere çok para saçıyordu dursun başganım borç ödüyor hamdolsun. Bakmayın geçen sene 6. bu sene 4. olduğumuza bunlar geçici. Güzel günler göreceğiz. 2027 Galatasaray'ın yılı olacak.Kimin suçu olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer her şeyde olduğu gibi bunda da Aysal suçlu.
Kimin suçu olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer her şeyde olduğu gibi bunda da Aysal suçlu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aysal transferlere çok para saçıyordu dursun başganım borç ödüyor hamdolsun. Bakmayın geçen sene 6. bu sene 4. olduğumuza bunlar geçici. Güzel günler göreceğiz. 2027 Galatasaray'ın yılı olacak.
Aysal transferlere çok para saçıyordu dursun başganım borç ödüyor hamdolsun. Bakmayın geçen sene 6. bu sene 4. olduğumuza bunlar geçici. Güzel günler göreceğiz. 2027 Galatasaray'ın yılı olacak.
Önce yazdığına baktım sonra hadi canım deyip google görsellerden dursun fotolarına baktım ve sonuç; Doğru. Böyle bir yorum yapabilir.Ben yakin zamanda bu gerizekali dan söyle bir yorum bekliyorum:
"Bakin arkadaslar 2016 da 6. olduk, 2017 de 4.olduk. Benim matematigim iyidir, 2018 de 2.olacagiz bu yükselen trende göre."
En azından ülkedeki siyasi iktidar değişseydi, Aysal belki dönebilirdi. Şimdi koca camiadan cesur, elini taşın altına sokacak bir Allah'ın kulu yok maalesef.
Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine geber Dursun! Mezarına tüküreceğim!
Hayret ilk defa Aysal'ın gidişini çözmüş bir GS taraftarı gördüm, şaşırdım ve mutlu oldum. Aysal siyasi operasyon ve tehdit ile bıraktı.
Şuan Dursun'u ibra eden ve seçen Divan-Kongre üyeleri de bireysel şirketlerine vergi cezası ve FETÖ tehditi ile onay verdiler.
Dursun kukla zaten Riva ve Florya için getirildi, tabi BJK'nın önünü açması sözüyle. BJK'da 2 senedir boşa şampiyon yapılmıyor, YD'ye borç ödüyorlar.
Türk futbolu işte bu kadar ahlaksız ve boktan.