Seni kulübe başkan yapanların,seni ibra edenlerin,senin kulüpte başkan olarak kalmanı sağlayan ne kadar yaratık varsa Allah bin türlü belasını versin.Allah senin de cezanı versin pislik haysiyetsiz utanmaz rezil herif.

seneye ilk üçede giremeyiz mümkün değil

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihimizde ilk defa iki sezon arka arkaya ilk 3 disinda kalmisiz.

DBaQOiSXUAEyITn.jpg

Kimin suçu olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer her şeyde olduğu gibi bunda da Aysal suçlu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk sene geçti gitti
Haydi bu yılıda atlattık

Ama seneye eminimki çook daha kötü bir yıl bekliyor bizi

Kimin suçu olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer her şeyde olduğu gibi bunda da Aysal suçlu.
Aysal transferlere çok para saçıyordu dursun başganım borç ödüyor hamdolsun. Bakmayın geçen sene 6. bu sene 4. olduğumuza bunlar geçici. Güzel günler göreceğiz. 2027 Galatasaray'ın yılı olacak.

Aysal transferlere çok para saçıyordu dursun başganım borç ödüyor hamdolsun. Bakmayın geçen sene 6. bu sene 4. olduğumuza bunlar geçici. Güzel günler göreceğiz. 2027 Galatasaray'ın yılı olacak.

Fiko yalamayı bırakırsa beklediğimiz başarıya daha çabuk ulaşabiliriz bence.

Ben yakin zamanda bu gerizekali dan söyle bir yorum bekliyorum:

"Bakin arkadaslar 2016 da 6. olduk, 2017 de 4.olduk. Benim matematigim iyidir, 2018 de 2.olacagiz bu yükselen trende göre."

Ben yakin zamanda bu gerizekali dan söyle bir yorum bekliyorum:

"Bakin arkadaslar 2016 da 6. olduk, 2017 de 4.olduk. Benim matematigim iyidir, 2018 de 2.olacagiz bu yükselen trende göre."
Önce yazdığına baktım sonra hadi canım deyip google görsellerden dursun fotolarına baktım ve sonuç; Doğru. Böyle bir yorum yapabilir.

bu adam ilk geldiginde ben böyle olacagini biliyordum
ozamanlar medyada cikan haberlere inanan adamlar vardi yok aysal borc yapdi filan dursun özbek borc ödüyo cebinden 100 mil.dolar verdi burda inanlar oldu sirf medyada cikdi diye
aynisi simdide devam ediyo medya yaziyo taraftar inaniyor gelmeyin oyuna
gerci bu dursunla alakali olanlara artik kimse itibar etmiyo

Defol git artik yüzsüz herif!
Geldigin güne lanet olsun!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

En azından ülkedeki siyasi iktidar değişseydi, Aysal belki dönebilirdi. Şimdi koca camiadan cesur, elini taşın altına sokacak bir Allah'ın kulu yok maalesef.

Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine geber Dursun! Mezarına tüküreceğim!

Son düzenleme:
Recep Tayyip Erdogan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu yapmadigina sukur edin.

En azından ülkedeki siyasi iktidar değişseydi, Aysal belki dönebilirdi. Şimdi koca camiadan cesur, elini taşın altına sokacak bir Allah'ın kulu yok maalesef.

Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine geber Dursun! Mezarına tüküreceğim!

Hayret ilk defa Aysal'ın gidişini çözmüş bir GS taraftarı gördüm, şaşırdım ve mutlu oldum. Aysal siyasi operasyon ve tehdit ile bıraktı.

Şuan Dursun'u ibra eden ve seçen Divan-Kongre üyeleri de bireysel şirketlerine vergi cezası ve FETÖ tehditi ile onay verdiler.

Dursun kukla zaten Riva ve Florya için getirildi, tabi BJK'nın önünü açması sözüyle. BJK'da 2 senedir boşa şampiyon yapılmıyor, YD'ye borç ödüyorlar.

Türk futbolu işte bu kadar ahlaksız ve boktan.

...

her firsatti ünal aysala laf atan adam, ünal aysal'in aldigi oyunculari tek tek satarak ayakta kalmanin cabasinda

Hayret ilk defa Aysal'ın gidişini çözmüş bir GS taraftarı gördüm, şaşırdım ve mutlu oldum. Aysal siyasi operasyon ve tehdit ile bıraktı.

Şuan Dursun'u ibra eden ve seçen Divan-Kongre üyeleri de bireysel şirketlerine vergi cezası ve FETÖ tehditi ile onay verdiler.

Dursun kukla zaten Riva ve Florya için getirildi, tabi BJK'nın önünü açması sözüyle. BJK'da 2 senedir boşa şampiyon yapılmıyor, YD'ye borç ödüyorlar.

Türk futbolu işte bu kadar ahlaksız ve boktan.

İlginç olan da hala takip ediyoruz.

Geri
Üst Alt