Büyük başkan yazdıracak hepinize !!! Transferlerden dolayıda da değil.

Basında adı geçen isimleri fena görmesem de şahsen benim için yaptığı transferden ziyade Galatasaray'ın hakkını nasıl savunacağı daha önemli. Çünkü biz kimi alırsak alalım hakkımız yendiği sürece bi cacık olmayacak. Geçen sene bile az hakkımızı arayan bi başkan olsaydı o kadar leş oyunla şampiyon olabilirdik.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f593b65d597c936b53ae9b948568a20d.jpg

Tabiki sende dua etki haklı çıkayım bu borç konuda. Özbek umrumda değil bu arada. Hatta normal şartlarda o makamada hiç yakıştıramıyorum kendilerini duruş ve kişilik olarak.

Insallah bitirir borcu Dursun mursun umrumda degil benim de borcu bitirisin bakalim, ki Riva yi satarak bunu bitirmemek de enayilik olur.

Ben ama inanmiyorum. Yanilmayi cani gönülden isterim ama zerre inanmiyorum bitirecegine. Dursun döneminde 2 Milyari gördük, borcu bu kadar arttiran da ta kendisidir.

Walla transferler geliyor baskanin agzi kulaklarinda

f6b32f82c5daa6c7305afcf230f4fe51.jpg

Insallah bitirir borcu Dursun mursun umrumda degil benim de borcu bitirisin bakalim, ki Riva yi satarak bunu bitirmemek de enayilik olur.

Ben ama inanmiyorum. Yanilmayi cani gönülden isterim ama zerre inanmiyorum bitirecegine. Dursun döneminde 2 Milyari gördük, borcu bu kadar arttiran da ta kendisidir.
Kritik borç miktarımız 176 milyon dollar can. Geri kalan gelir gider denklemesi ile zaten ödünüyor. Riva+florya ile evet rahatlıkla kapanacak çok büyük ihtimalle. Ülke türkiye ama olunca tabiki 100 de 100 garantisi olmaz. Bir bakmışsın ülke olarak yarın bir gün öyle bir enflasyon olur ki moku da yiğe biliriz.
O vakit ama ortada pek kulüp kalmaz ortada zaten.

Normal şartlarda dediğin gibi baya baya enayi olmak gerekir bu saaten sonra bunu başaramaz ise. Bu yılda 120 milyon tl faiz canavarı olan banka borçlarını sıfırlasınlar ve tüzükde değişiklik yapılsın denildiği gibi önümüz açık. Riva + florya projelerinden üstelik iki tane bonusda verildi bize resmen.kemerburgaz ve spor salonu. Bu ikiside o projelerin hukumet bonusu diye biliriz galiba rahatlıkla.

Bu projelerin temelerini atsın. Herif bir kere çok iyi hükumet ilişkileri kurdu güzelce yalayarak sonra işimiz bitince tekmeyi vururuz. Bu 2-3 sene çok önemli kulüp adına. Şampionluklar gelir geçer ama bu mali düzeltme operasyonu olmazsa olmazsamız resmen.
Batık bitik edebiyatan bıktım usandım yemin ediyorum.

Şaka bir yana, bu yıl görevini başarıyla yapıyor başkanımız.. Elini taşın altına soktu.. Böyle devam ederse bir kaç sene daha başkanlık görevini sürdürebilir.

Şaka bir yana, bu yıl görevini başarıyla yapıyor başkanımız.. Elini taşın altına soktu.. Böyle devam ederse bir kaç sene daha başkanlık görevini sürdürebilir.
Sözlükler forumlar ne kadar yeni üyelikler varsa hepsi Dursun sevdalısı.

Ne kadar para veriyor Dursun size?

Bir kac transfer yaptigi icin buyuk baskan ilan edenlerinde allah belasini versin.

Geri
Üst Alt