Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Büyük başkan yazdıracak hepinize !!! Transferlerden dolayıda da değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük başkan yazdıracak hepinize !!! Transferlerden dolayıda da değil.
İnanmıyorum. Biliyorum kardeşimSen bu Dursun'un hala borclari bitirecegine inaniyorsun degil mi.
Bekle ve gör.İnanmıyorum. Biliyorum kardeşimBekle ve gör.
TabikiGörüsürüz o zamanlar, hatirlatirim sana bu lafini.
sende dua etki haklı çıkayım bu borç konuda. Özbek umrumda değil bu arada. Hatta normal şartlarda o makamada hiç yakıştıramıyorum kendilerini duruş ve kişilik olarak.Tabikisende dua etki haklı çıkayım bu borç konuda. Özbek umrumda değil bu arada. Hatta normal şartlarda o makamada hiç yakıştıramıyorum kendilerini duruş ve kişilik olarak.
Kritik borç miktarımız 176 milyon dollar can. Geri kalan gelir gider denklemesi ile zaten ödünüyor. Riva+florya ile evet rahatlıkla kapanacak çok büyük ihtimalle. Ülke türkiye ama olunca tabiki 100 de 100 garantisi olmaz. Bir bakmışsın ülke olarak yarın bir gün öyle bir enflasyon olur ki moku da yiğe biliriz.Insallah bitirir borcu Dursun mursun umrumda degil benim de borcu bitirisin bakalim, ki Riva yi satarak bunu bitirmemek de enayilik olur.
Ben ama inanmiyorum. Yanilmayi cani gönülden isterim ama zerre inanmiyorum bitirecegine. Dursun döneminde 2 Milyari gördük, borcu bu kadar arttiran da ta kendisidir.
Sözlükler forumlar ne kadar yeni üyelikler varsa hepsi Dursun sevdalısı.Şaka bir yana, bu yıl görevini başarıyla yapıyor başkanımız.. Elini taşın altına soktu.. Böyle devam ederse bir kaç sene daha başkanlık görevini sürdürebilir.
Şaka bir yana, bu yıl görevini başarıyla yapıyor başkanımız.. Elini taşın altına soktu.. Böyle devam ederse bir kaç sene daha başkanlık görevini sürdürebilir.
Sözlükler forumlar ne kadar yeni üyelikler varsa hepsi Dursun sevdalısı.
Ne kadar para veriyor Dursun size?
150 + sodexo.. Ne parası.. Kendi fikrimiz bu üstad..
Kendi fikrinse zaten Allah sağlık ve sabır versin.