bakiyorumda, 2 transfer sonrasi buyuk baskan diyenler gelmis adama sovuyor, yarin transfer yapsin, buyuk baskan demeye baslarsiniz.

iste siz boylesiniz, dik durusa sahip degilsiniz.

Allah belani versin Dursun, seninde, yapacagin isinde

iki gün önce ön yargilisiniz, hatalar oldu ama bu sezon biseyleri dogru yapmaya calisiyor diyenler, iki gram, bak iki gramcik utanmaniz varsa cikin bu konudan.

Sneijderin parasini konustugunun 10 da biri hatta 100 de biri kadar bu adami elestirsen de biz de senin samimiyetine inansak.

Yine yilan gibi ortadan kayboldun, ne zaman böyle tansiyon yükselse sen yoksun nedense.

Gel de oku biraz, alenen hedef olarak gösterildigin bir konu kongre üyesi olarak @Sinan Bilgin.
Yazmis ama ayni uA gibi is isten gectikten sonra.
Eskiden Almanyada motorlu antenler modaydi, istedigin yere cevirebiliyordun.
Iste is isten gectikten sonra tepki verenlerin samimiyetinin benim icin o motorlu antenlerden farki yok.

Bu adam beceriksiz olduğu kadar uğursuz da, Ronaldo' yu, Messi' yi falan da alsa bunun başkanlığında PTT 1. Lig topçusuna döner adamlar.

Bu başlığı attıran kansızlar utansın

5183003.jpg

Yazmis ama ayni uA gibi is isten gectikten sonra.
Eskiden Almanyada motorlu antenler modaydi, istedigin yere cevirebiliyordun.
Iste is isten gectikten sonra tepki verenlerin samimiyetinin benim icin o motorlu antenlerden farki yok.

Hahaha cok güzel bir kiyaslama olmus :D Tipatip uyuyor.

tekrarlamakta fayda var şike yapıp öyle gidecek.

İstifa da bir hizmettir 1 sezon sonra psikopatın biri tarafından canından edilebilirsin riske atma istersen

Umarım;bugün üzülen taraftarların, toplamından daha fazla acıyı özel hayatında çekersin.

Temmuz ayında sezon mu biter lan, 112 yıllık çınarı rezil ettin, bize çektirdiklerini inşallah sende çekersin.

Pişmiş kelle gibi sırıtıyor yönetim istifa diye bağırırken taraftarlar Allah seni bildiği gibi yapsın

Kaddafi gibi linc edilip öyle gönderilmeli bu herif.
Baska türlü ben tatmin olmam.

geçen sene Grosskreutz u ligde oynatamadık.
bu sene geç yapılan transfer yüzünden uefa'da Mariano yu oynatamadık.
Her sene bu rezilliği yaratan işe yaramazlar defolup gitmelidir.

Geri
Üst Alt