GİT DURSUN!!! GİTTTT!!!!!!

Kulübün anasını belledin yeteneksiz uğursuz beceriksiz salak herif.
2-3 senede yaptığın yanlışları toplasan burdan taaaa aya kadar yol olur.
Nerden tutsan elinde kalıyor.

DEFOLUP GİT bir an önce!

Galatasaray'ı bitirme projesinin piyonu.

Gideceğini anlayacağı gün ya şike yapacaktır ya da daha büyük 5-10 sene sürecek ve iz bırakacak bir zarar vererek gidecektir.

Yandaşı ua denen oluşum ise Dursun ile beraber yok olup gidecektir orası da kesin.

Ben o masonlarin bu adamdan cikari oldugunu düsünüyorum, basta bu forumda olan temsilcileri Sinan Bilgin.
Cünkü adamin kafasindalar, kaliteli oyuncu gitsin yerine Anadolu takimindan bol komisyonlu vasat oyuncu gelsin.
o sinanbilgin de sneijder gitsin, bruma gitsin diyenlerin başında geliyordu. bu dursunda o da galatasarayı sıradanlaştırma projesinin parçası. eboue, riera, drogba, melo, sneijder, bruma hepsi gitti ama yerlerine hep daha kötü oyuncular alındı. sonumuz küme düşme hattına doğru gidiyor acı bir şekilde.

o sinanbilgin de sneijder gitsin, bruma gitsin diyenlerin başında geliyordu. bu dursunda o da galatasarayı sıradanlaştırma projesinin parçası. eboue, riera, drogba, melo, sneijder, bruma hepsi gitti ama yerlerine hep daha kötü oyuncular alındı. sonumuz küme düşme hattına doğru gidiyor acı bir şekilde.
Ya adamın niyeti ortada herif PTT den boşa çıkmış futbolcuyu öneriyordu daha bir kaç hafta önce. Mustafa Durak nedir yav. Şunu önermek için ya gerizekalı ya da art niyetli olmak lazım.

sent via GSC

Ulan koskoca Galatasaray 'ı ne hale getirdiğiniz Allah bin türlü belanızı versin inşallah iki yakanız bir araya gelmez

Bu kadar taraftara çektirdiklerinizi tek tek kendiniz de yaşarsınız inşallah

Bu kadar başarısız olsam o koltukta bir saniye daha oturmaz istifamı verirdim. Olmuyor arkadaş, olmayacakta...
Daha lig başlamadan takımdan soğuttunuz. Ne diyeyim bilemiyorum. Heyecan kalmadı bende.

Ben o masonlarin bu adamdan cikari oldugunu düsünüyorum, basta bu forumda olan temsilcileri Sinan Bilgin.
Cünkü adamin kafasindalar, kaliteli oyuncu gitsin yerine Anadolu takimindan bol komisyonlu vasat oyuncu gelsin.

Riva-Florya işi nihai sonuca varmadan Dursun gitmez.O parayı ona yedirmezler ama işin sonuca bağlanıp sürecin başlamasını bekliyorlar.

İbra eden şerefsizdir demiştik.

Valla artık dursun'a da çok kızmıyorum. Adamın yapısı bu. Beceriksiz. Hayata dair herhangi bir fikri, tarzı yok. Birilerinin ittirmesi ile yaşıyor gidiyor. Zeka seviyesi aşırı düşük. Algısı yok.

Onu rant için oraya getiren ve utanmadan tutan, oy veren, ibra eden şeref ve haysiyetten gram nasip almamış kurul üyeleri baş suçludur.

Dursun gitse gene kendi işlerini görecek başka bir beyinsiz bulacak ve kukla gibi oynatacaklar.

İbra eden şerefsizdir demiştik.

Valla artık dursun'a da çok kızmıyorum. Adamın yapısı bu. Beceriksiz. Hayata dair herhangi bir fikri, tarzı yok. Birilerinin ittirmesi ile yaşıyor gidiyor. Zeka seviyesi aşırı düşük. Algısı yok.

Onu rant için oraya getiren ve utanmadan tutan, oy veren, ibra eden şeref ve haysiyetten gram nasip almamış kurul üyeleri baş suçludur.

Dursun gitse gene kendi işlerini görecek başka bir beyinsiz bulacak ve kukla gibi oynatacaklar.

İşin ilginci adam tırnaklarıyla kazıya kazıya zengin olmuş,atadan dededen kalma bir şey de yok yani.Tarlada çalışırken gömü mü buldu naptı. :asd:

Şeref yoksunu, HAİN

Senin verdiğin zararı kimse vermedi bu kulübe

Artık normal yoldan istifa edip gitmen bile içimi soğutmaz

Öyle şeyler yapılmalı ki sana bir daha kulübün genel kuruluna dahi gelme

Bugun en cok ua lar bagirdi ama is isten gectikten sonra

sucukcu diyenin a s ... diye tezahurat yaptilar

millet de isyan etti akliniz yeni mi basiniza geldi 2 senedir biz ne diyoruz dediler
Vay be büyük GS grubu uaya bak taraftarın anasına küfür ediyor gveranalr

Ben ua forumunda iken , ki oradakiler siz biz gibiler ,mactakiler gibi degiller pek , herkese abi agam pasa cekmiyorlar , ona ragmen baskan veya yonetim elestirilerini 2015 te hamza ile de yogurarak cok yaptim

Ta o zamanlardan dusunuyorum da , bu adamin hic para harcamamasini , transfer vs yapmamasini , paraya donusebilecek tum adamlari neden gondermesini savundugumu 2 senedir anlamis durumdayim

davamda hakli oldugumu dusunuyorum , bu adam oldugu surece , kim gelirse gelsin , hangi td denenir , hangi oyuncuya yatirim yapilirsa yapilsin sonucu husran olacak , futbol ,basketbol veya brans farketmez , tesislesme , yatirim veya sportif basari farketmez

bu yonetimin aldigi her karar , kategori farketmeksizin GS nin dususunu hazirliyor

Fakat resim daha buyuk , bu adam gittigi takdirde de icerisinden bu ayarda yoneticiyi anca cikarabilen bir kongremiz var . Bunu o kongrenin bir uyesi olarak soyluyorum . Ve buranin kapali yapisi alim kriterlerini degistirmeyecek hic bir zaman

O yuzden de bu klubun geleceginde ben pek bir isik goremiyorum

Kral ciplak denecekse kisa analiz budur , yeni soyledigim bir sey de degil . O yuzden is sneijder selcuktan , riko tudordan , hatta hatta dursundan daha buyuk bir problem

Galatasaray, kuruluş ve varoluş amacını kurucusu Ali Sami Yen’in “Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek” sözlerinden aldı. Ancak özellikle Dursun Özbek yönetiminde bu misyonundan oldukça uzaklaşmış görünen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne tarihinde ilk kez 2 ön eleme turunda veda etti. İlk maçta 2-0 yenildiği İsveç ekibi Östersunds ile sahasında 1-1 kalan Galatasaray, henüz temmuz ayında Avrupa defterini kapattı. Son dönemde Avrupa’da beklenen sonuçları almaktan uzak olan Galatasaray, Dursun Özbek’in 23 Mayıs 2015 tarihinde başkanlığa oturmasının ardından Türk olmayan sadece 1 takımı yenebildi.

Bu tarihten günümüze kadar tam 10 Avrupa kupası maçına çıkan Galatasaray, her maçta gol yedi. 2015-16 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’e her iki maçta da 2-0 yenilen Galatasaray, Kazakistan takımı Astana ile deplasmanda 2-2, evinde ise 1-1 berabere kaldı. Benfica’ya deplasmanda 2-1 yenilen sarı-kırmızılı ekip, sahasında aldığı aynı skorlu galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazandı.

skor.sozcu.com.tr

http://skor.sozcu.com.tr/2017/07/21...=szc&utm_medium=free&utm_campaign=ilgilihaber

Hayret lan ilk defa Dursun hakkinda birseyler söyledi. Sneijder diye gözü dönmüstü aylarca, gidince biraz beynine oksijen ulasti herhalde.

FB_IMG_1500623955596.webp

Valla dursunu geldi geleli 1 gun benimsediysem icim kurusun . Zaten fikirlerim sneijder denen arkadas haric bu forumun ekseriyetiyle 1% bile sapmaz. Kufur hakaret bela etmiyorum veya binde bir , uslubum farkli hepsi bu

Su adamin verdigi zarari genc uyeler herkes arasinda konusuyor , uyelerin de ic dunyalari 75% taraftar , ama yok ,oyle bir gucumuz yok .. Bak bu elenme baska seye benzemez , ama yaprak kimildamiyor

"hadi bir lig baslasin da bakariza" dondu is .. Kolay rakiplere sans mans 3 mac 9 puan baslayalim ortalik gulluk gulistanlik

Bu gurur hepimizin.

#Galatasaray,Dursun Özbek yönetiminde tüm Avrupa maçlarında gol yedi,sadece 1 maç kazandı ve tarihinde ilk kez Temmuz'da Avrupa'ya veda etti

Geri
Üst Alt