Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sinanbilgin de sneijder gitsin, bruma gitsin diyenlerin başında geliyordu. bu dursunda o da galatasarayı sıradanlaştırma projesinin parçası. eboue, riera, drogba, melo, sneijder, bruma hepsi gitti ama yerlerine hep daha kötü oyuncular alındı. sonumuz küme düşme hattına doğru gidiyor acı bir şekilde.Ben o masonlarin bu adamdan cikari oldugunu düsünüyorum, basta bu forumda olan temsilcileri Sinan Bilgin.
Cünkü adamin kafasindalar, kaliteli oyuncu gitsin yerine Anadolu takimindan bol komisyonlu vasat oyuncu gelsin.
Ya adamın niyeti ortada herif PTT den boşa çıkmış futbolcuyu öneriyordu daha bir kaç hafta önce. Mustafa Durak nedir yav. Şunu önermek için ya gerizekalı ya da art niyetli olmak lazım.o sinanbilgin de sneijder gitsin, bruma gitsin diyenlerin başında geliyordu. bu dursunda o da galatasarayı sıradanlaştırma projesinin parçası. eboue, riera, drogba, melo, sneijder, bruma hepsi gitti ama yerlerine hep daha kötü oyuncular alındı. sonumuz küme düşme hattına doğru gidiyor acı bir şekilde.
Ulan koskoca Galatasaray 'ı ne hale getirdiğiniz Allah bin türlü belanızı versin inşallah iki yakanız bir araya gelmez
Bu kadar taraftara çektirdiklerinizi tek tek kendiniz de yaşarsınız inşallah
İçimiz yanıyor be...
Ben o masonlarin bu adamdan cikari oldugunu düsünüyorum, basta bu forumda olan temsilcileri Sinan Bilgin.
Cünkü adamin kafasindalar, kaliteli oyuncu gitsin yerine Anadolu takimindan bol komisyonlu vasat oyuncu gelsin.
İbra eden şerefsizdir demiştik.
Valla artık dursun'a da çok kızmıyorum. Adamın yapısı bu. Beceriksiz. Hayata dair herhangi bir fikri, tarzı yok. Birilerinin ittirmesi ile yaşıyor gidiyor. Zeka seviyesi aşırı düşük. Algısı yok.
Onu rant için oraya getiren ve utanmadan tutan, oy veren, ibra eden şeref ve haysiyetten gram nasip almamış kurul üyeleri baş suçludur.
Dursun gitse gene kendi işlerini görecek başka bir beyinsiz bulacak ve kukla gibi oynatacaklar.

Vay be büyük GS grubu uaya bak taraftarın anasına küfür ediyor gveranalrBugun en cok ua lar bagirdi ama is isten gectikten sonra
sucukcu diyenin a s ... diye tezahurat yaptilar
millet de isyan etti akliniz yeni mi basiniza geldi 2 senedir biz ne diyoruz dediler