Iyi tarafi dursun ve kardesi tudor ile devam derse bu sefer taraftarin tepkisi cok agir olur. Terim takimin basina gelmeden bize en büyük hediyeyi etmis olur ve bunun sayesinde erken secime gidilir.

Dursun Özbek : ''Futbol takımını takip ediyorum ama maçlara gidemiyorum. Maç bitiminde hemen tv'yi açıyorum. Galip gelmişsek rahatlıyorum''

DFuo9k6WsAEQCef.jpg

Kulüpler birliğinin basın tplantısında konuşuyor. Botoks yaptırmış yanaklarına.

Olayın kokusu şimdi çıktı.
Gümüşdağ TFF Başkanı yapılacağı için kulüpler birliğinden istifa ediyor. Ama bizim Başkan büyük resimden haberi olmadığı için bu tarz bi romantizme kalkışmış. Piyon olduğunun farkında değil mi acaba diye düşündürüyor bazen bana.

Zaten Gümüşdağ'ın basın toplantısını bitirirkenki vücut dili "Sen karışma Dursun Bey, bilmiyorsun kurcalama" der gibiydi. Kameralar kapandıktan sonra da buna yakın bir şey söylemiştir zaten.

Ahimiz var ahimiz.

Kulübün agzina sictin.

Bide sol bek al baskanım devam

Abv cenabet . Temmuzda avrupadan elenmek nedir? 2 Senedir transferlerin alayi o kadar cöp ve bos ki, bütün parayi bütün oyunculari 1 seneye sikistirma zoruna kaldin. Aysalin oyuncularini satip oyunculari alabiliyorsun cöp herif

Metin Oktay‏ @MetinOktay_Gala
HABER | GS da muhalif üyeler tarafından, Mart 2018 de yapılacak olan mali genel kurulda D.Özbek'in ibra edilmemesi için çalışma başlatıldı

Gittiği zaman daha kötüsünün geleceği kesin.

Keske biri cikip yumrugu indirseydi orada buna.

Geri
Üst Alt