dc06813961b94609b755cc79473f3df7.jpeg

0af4c8f9ce2b4feabc780055e1e6a0d9.jpeg

3f71c9a7df5a46b79864a80e533c2366.jpeg

bence mayıstaki kongrede gene seçilecektir aday olacaktır kesin bu transfer politikasıyla devam eder umarım ve basketbola sağlam bi sponsor bulsun yıllık 9-10 verecek basketbolu özledik

Hakkında konuşmak için henüz erken, sadece doğru yolda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstifa etmeyecek anladık ama Mayıs'ta tekrar aday olursa boku yedik

Eğitim şart

Açıkcası hiçbir şekilde güvenmiyorum. Mayıs'taki seçim öncesi iyi bir takım kurdular ki camia içindeki ve taraftardaki tepkiler azaltmak için. Başkan seçilirse her şey eskisi gibi devam eder gibi geliyor. Peşkeşe devam.

Açıkcası hiçbir şekilde güvenmiyorum. Mayıs'taki seçim öncesi iyi bir takım kurdular ki camia içindeki ve taraftardaki tepkiler azaltmak için. Başkan seçilirse her şey eskisi gibi devam eder gibi geliyor. Peşkeşe devam.

yinemi yaranamadi? agiziyla kusmu tutsun, gecen sene adamin yedi ceddine küfür saydik hatalarindan dolayi, ama bu senede dogru isler yaptigi bariz görünüyor, sahiplenmemek bu saatden sonra AYIPTIR!

yinemi yaranamadi? agiziyla kusmu tutsun, gecen sene adamin yedi ceddine küfür saydik hatalarindan dolayi, ama bu senede dogru isler yaptigi bariz görünüyor, sahiplenmemek bu saatden sonra AYIPTIR!

Bence sahiplenmek icin henuz erken. Elestirmeye gerek yok su anda ama olur da tekrardan baskan secilirse secildikten sonra yapacagi icraatlar niyetini acikca belli edecek.

Hos olur da tekrar eski halimize yani komisyon transferlerine devam ederse is isten gecmis olacak. O yuzden iyi niyetli oldugunu ve daha once yaptigi affedilemez, affedilmesi kolay olmayan hatalari da baskalarina guvendigi icin yaptigini umut ediyorum.

sahiplenmemek değil, uyumak ayıptır..

dursun Galatasaray'ın malını devlete peşkeş çeken bir haindir..

taraftar tepkisi bu peşkeşi mahvedecekti ki, devlet parayı basıp birkaç oyuncu aldı..

böylece balık hafızalıların sesi kesildi ve peşkeşin kaldığı yerden devam etmesinin önü açıldı..

kadronun adam olmasından şikayetçi miyim? asla.. ama neyin ne olduğunu da görüyoruz..

dursun'un bugünkü iyi gidişatta hükümetin adamı olması dışında bir katkısı yoktur.. istediği an defolmasında sakınca da yoktur

Son düzenleme:
Yine kafa açan takım toplanmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence sahiplenmek icin henuz erken. Elestirmeye gerek yok su anda ama olur da tekrardan baskan secilirse secildikten sonra yapacagi icraatlar niyetini acikca belli edecek.

Hos olur da tekrar eski halimize yani komisyon transferlerine devam ederse is isten gecmis olacak. O yuzden iyi niyetli oldugunu ve daha once yaptigi affedilemez, affedilmesi kolay olmayan hatalari da baskalarina guvendigi icin yaptigini umut ediyorum.

zor dönemde birtane elini tasin altina koymak isteyen oldumu, borc yükünü önceden bilip???
cok vefasiz bizim yöneticiler, ha hata yapmayami basladi, elestiriler tekrardan baslar ve kendini yipratir! zaten kimse aday olmaz bizde dursunun karsisina her hangi birini sallarlar, al sana secim.

Nerede vefa dan bahseden birisini görüyorsan kaçacaksın.

"Galatasaray çoh vefasız". Baydı bu artık.

sent via GSC

Olay zor dönemde taşın altına koyup koymaması değil. Yaptığı yanlışları ve doğruları değerlendiriyoruz nihayetinde. Yaptığı doğrular yaptığı yanlışları götürmedi henüz. Durum sadece bu. Bu sene destekleyeceğiz elbette. Zaten Östersund maçı sonrası bütün arkadaşlarım kombinesini iptal ettirmek isterken onları vazgeçiren bendim ancak işin net yüzü seneye ortaya çıkacak.

Umarım bu zat bu sene defolup gider.2 sene takımı dünyaya rezil edecek şeyler yap tarihinde görülmemiş skandallara imza at seçimden önceki son sene paraları saç ve ergenler 2-3 transfer yaptı diye hala takımda durmasını istesin.

Yaptıklarını şampiyonluklar bile kapatmaz.
Her şeyi geçtim başkanlık makamına yakışmayan bir zat.
bu adamı savunanlar da sucuk ekmekci olmaya meyilli kişilerdir.

Geri
Üst Alt