Tudoru göndermediği her dakika şampiyonlukdan uzaklaşıyoruz.
Normalde bununda o koltukda oturmaması gerekiyor fakat bu olamayacağından derhal tudorun gönderilmesi için baskı yapılması lazım. Yoksa çok zor günler bizi bekliyor.

Şerefsiz ultraslan basket için yaptığı açıklamayı dursun ve tudor için yapacak mı bakalım...

Peki seyircide hic mi hata yok , riko kayseri macini kaybetti , yonetim uzerinde sezon gitmesin diye baski kurulup sosyal medyayla tudor un gelmesine etki eden seyirci kabahatsiz miydi

tudor super basarili olsa seyircinin payi var denmeyecek miydi ?

bence kabahatsiz
nasil bir kabahat buldun ki onlarda zaten? riekerink gitsin diye tweetler atilmaya baslandigi an yonetim uyanip adami gondermedi ki. 4 kusur aylik bir surecti. kayseri maci da 3 hafta icinde kaybettigimiz 3. macti yanlis hatirlamiyorsam. bugun bizi adebayorla yenen bsehir o zaman da batdalla falan yeniyordu. korun vefat edince gorme kabiliyetini kazanmasi gibi birsey riekerink hakkindaki yorumlar
ha tudor super ciksa taraftara pay bicilecekti orasi dogru ama basari olunca zaten herkes pay cikarir kendine. biz sosyal medyanin fertleri oldugumuzdan burda yazdiklarimizin etkisini gozumuzde buyutuyoruz, ama eminim ki kayseri macinda staddaki hava ve normal medyanin aylarca yazdiklari o kararlarda cok daha etkili olmustur

Hayatında ilk defa Galatasaray için doğru olan şeyi yap be adam kov şu hırvatı hemen bugün bu adamı takımın başında görmek istemiyor taraftar ...

bence kabahatsiz
nasil bir kabahat buldun ki onlarda zaten? riekerink gitsin diye tweetler atilmaya baslandigi an yonetim uyanip adami gondermedi ki. 4 kusur aylik bir surecti. kayseri maci da 3 hafta icinde kaybettigimiz 3. macti yanlis hatirlamiyorsam. bugun bizi adebayorla yenen bsehir o zaman da batdalla falan yeniyordu. korun vefat edince gorme kabiliyetini kazanmasi gibi birsey riekerink hakkindaki yorumlar
ha tudor super ciksa taraftara pay bicilecekti orasi dogru ama basari olunca zaten herkes pay cikarir kendine. biz sosyal medyanin fertleri oldugumuzdan burda yazdiklarimizin etkisini gozumuzde buyutuyoruz, ama eminim ki kayseri macinda staddaki hava ve normal medyanin aylarca yazdiklari o kararlarda cok daha etkili olmustur

olabilir dedigin gibi ama bu dursun ve yonetimi suclamayi hakli kilar

seyircinin bir degisiklik talebinde daha karavana attigi gercegini degistirmez

cunku o tudor gundeme geldiginde yonetim bu operasyonu yapmasaydi , sucluydu

yapti , simdi gondermezse suclu hale geldi

boyle bir isletmede kim calismak ister allah askina ya

Bu taraftar profiliyle bizden hiçbir halt olmaz. Bu çapsız dursun gider başka dursun gelir.

Dunku seyirci once muthisti diyecektim , tek agizdan dakikalarca bagirdilar , samiyene cevirdiler ortami

ama sonra hangi tayfa oldugunu anladim , tudora cit yok yonetime cit yok

20 dk "oyle seyler yasattin kiii" , abartisiz 20 dk bunu soylediler

Senin gibi başkan olmaz olsun. Hala göndermedi tudoru.
Galatasaraylı olmayan adamları bu klübe başkan yaparsan böyle olur.

DPTOFBDWAAE1_5V.jpg

DPTOfhdXUAESUmA.jpg

Mayisa dogru oteli acilmaya hazir hale getirip , ada ile ilgili davada "mujde" verip , kemerburgazin ust kullanim tapusunu gosterip , bir de riva florya sunumu ile baskanliga devam etmesine kesin gozuyle bakiliyor haberi aldim "disariya kapali kongre uyeleri mail grubumuzdan"

Vasat transferlere bir sürü para bayan hain başkan
eğer bu sığıyorsa bunu yazın başlığa
yoksa yağ surat da olur

dursun ve haldun üstünel yanyana :asd22: sabah sabah gülecegim yoktu

kenefci herifin bunları getirecegine inanan saf varmı acaba

Gs forumunda surekli fb reklamlari cikiyor , muhtemelen forumla alakali degil ama neden oluyor bu ?

fd8aaa6e28ff40d9cb0584fc106c4e11.jpg

o değil de, 1 haftadır Dursun kendini öne çıkaran haberleri medyaya servis ediyor. Yok ağladı,yok duygulandı,yok öfkelendi. Halbuki bir şey olduğu yok.

Çok çakal bu adam. İyice Aziz'e özenmeye başladı.

Uzun zamandir yazmadim.

Defol git bu kulüpten.

Son düzenleme:
f3d61dca487145b9b4348ba5fec274da.jpeg

kılıçdaroğlunun geçen ki yaptığı doğru konuşmayı havuz medyası çarpıtarak kadına şiddeti destekliyor gibi gösterdi hatta pankarttaki hashtag ile saldırdılar

bizimkiler de yalakalığı elden bırakmayıp hemen yapıştırmışlar pankartı

bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü imiş

bahanemiz de bu sanırım

Geri
Üst Alt