Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun neyse tanıyoruz ediyoruz 3 senedir ne mal olduğu ortada.Mayıs'ta defolacak inşAllah. Hala buna başkan diyen bozuntular var. Nedense tek tepki yok kendisine. Basket takımı çöktü, futbol takımı 3 senedir fiyasko ama kendisine laf yok.
Mayos'ta 3 senelik yeni işkence devam edecek.
Acikcasi can sen bu hususta takip ettigim kadariyla bastan beri ayni cizgidesin
senin sordugunu ben de soruyorum ama cevap alamiyorum
karabuk donemindeki kopgelci tayfa bugun istifa duasina cikanlarla ayni
iste biz burada kaybediyoruz , anlayana
Ya ben de o zaman Riekerink defolsun gitsin diye delirdim o maç sonrası ama Tudor da Tudor diye tutturup zırlayıp durmadım.Bence marjinal olacagim diye savunanlari degil ciddi ciddi kayseri riko faciasi sonrasi isteyenleri sorgulamak lazim
bir de sozleri sundan ibaret "o an takim kotuydu , degisim gerekiyordu , herkes karabukteki enerjisinden umutlandi , denendi olmadi , ne yani denedik diye ilel ebet sabir mi gosterecegiz , yapamiyor olmuyor"
savunduklari da bu .
Dursunu sistematik olarak elestirip lafindan donmeyenleri tenzih ediyorum . Fakat konya maci sonrasi ile bugun farkli konusanlari anlamak guc
bizde garip bir tarz var , bugun ne deniyor, terimi getir , aynen aylar evvel getir su tudor u dendigi , cok iyi hatirliyorum tren kacmadan kov rikerink i getir tudor u 3 e 5 e bakma deniyordu
simdi aynisi tudor terim icin soyleniyor
adam kadroyu (benim cok yanlis buldugum maliyetlerle kurdu) , diyelim tff ye yarin verdi veristirdi , terimi de getirdi
yarin futbol bu , seyircinin bu isteklerini de yapsa ama sonuclar kotu gelse yine baslayacak saydirmalar
eminim
Bence marjinal olacagim diye savunanlari degil ciddi ciddi kayseri riko faciasi sonrasi isteyenleri sorgulamak lazim
bir de sozleri sundan ibaret "o an takim kotuydu , degisim gerekiyordu , herkes karabukteki enerjisinden umutlandi , denendi olmadi , ne yani denedik diye ilel ebet sabir mi gosterecegiz , yapamiyor olmuyor"
savunduklari da bu .
ee nolmus
neresi yanlis bunun
Ben buna yanlis demedim . Ama sen seyirci olarak 2-3 ayda istedigin kadar U donus yapabilirken , yonetim ne yapacak
taraftar istedi tudor u getir , olmadi seyirci istedi kov , seyirci istedi onlarin istediklerini oynat
boyle klup yonetimi avrupanin neresinde var
bunu yapmiycak iste
benim burda kit futbol bilgimle yaptigim yorumla td yahut topcu alma yetkisinde bulunanlarin sorumluluklari bir degil, futbolu cok daha iyi bilen adamlar o karari almali. mehmet ozbek ve nazifoglu olursa haliyle olmaz
ben bu halimle yonetici olsam bildigim isle ilgilenirim tudor gelsin falan demem. iyi tdyi kim sececekse onu bulmaya calisirim
bunu yapmiycak iste
benim burda kit futbol bilgimle yaptigim yorumla td yahut topcu alma yetkisinde bulunanlarin sorumluluklari bir degil, futbolu cok daha iyi bilen adamlar o karari almali. mehmet ozbek ve nazifoglu olursa haliyle olmaz
ben bu halimle yonetici olsam bildigim isle ilgilenirim tudor gelsin falan demem. iyi tdyi kim sececekse onu bulmaya calisirim