b07a26ecd4c67a9e3b9d3b1f300e1d20.jpg

sent via GSC

Dursunu sistematik olarak elestirip lafindan donmeyenleri tenzih ediyorum . Fakat konya maci sonrasi ile bugun farkli konusanlari anlamak guc

bizde garip bir tarz var , bugun ne deniyor, terimi getir , aynen aylar evvel getir su tudor u dendigi , cok iyi hatirliyorum tren kacmadan kov rikerink i getir tudor u 3 e 5 e bakma deniyordu

simdi aynisi tudor terim icin soyleniyor

adam kadroyu (benim cok yanlis buldugum maliyetlerle kurdu) , diyelim tff ye yarin verdi veristirdi , terimi de getirdi

yarin futbol bu , seyircinin bu isteklerini de yapsa ama sonuclar kotu gelse yine baslayacak saydirmalar

eminim

Mayıs'ta defolacak inşAllah. Hala buna başkan diyen bozuntular var. Nedense tek tepki yok kendisine. Basket takımı çöktü, futbol takımı 3 senedir fiyasko ama kendisine laf yok.

Mayos'ta 3 senelik yeni işkence devam edecek.
Dursun neyse tanıyoruz ediyoruz 3 senedir ne mal olduğu ortada.

Ama Tudor'a teknik direktör diyen bozuntular var onlara ne demeli?

sent via GSC

Acikcasi can sen bu hususta takip ettigim kadariyla bastan beri ayni cizgidesin

senin sordugunu ben de soruyorum ama cevap alamiyorum

karabuk donemindeki kopgelci tayfa bugun istifa duasina cikanlarla ayni

iste biz burada kaybediyoruz , anlayana

Acikcasi can sen bu hususta takip ettigim kadariyla bastan beri ayni cizgidesin

senin sordugunu ben de soruyorum ama cevap alamiyorum

karabuk donemindeki kopgelci tayfa bugun istifa duasina cikanlarla ayni

iste biz burada kaybediyoruz , anlayana

Istifa duasına çıkanları boş ver bu adamı gören taş olsa bile çatlar bir süre sonra. Hâlâ değişik olacağım marjinal olacağım romantik taraftarım ayağında takılan ve sonuna kadar başımızdaki psikopatı savunanlar asıl sorgulanması gerekenler aslında.

Cevap alamazsın zaten. Bunları dile getirince seni Galatsaraylı olmamak veya haklı çıkabilmek için Galatasaray'ın kötü olmasını dilediğıin ve arzuladığın ile suçlarlar ancak. Başka bildikleri yok.
sent via GSC

Son düzenleme:
Bence marjinal olacagim diye savunanlari degil ciddi ciddi kayseri riko faciasi sonrasi isteyenleri sorgulamak lazim

bir de sozleri sundan ibaret "o an takim kotuydu , degisim gerekiyordu , herkes karabukteki enerjisinden umutlandi , denendi olmadi , ne yani denedik diye ilel ebet sabir mi gosterecegiz , yapamiyor olmuyor"

savunduklari da bu .

Bence marjinal olacagim diye savunanlari degil ciddi ciddi kayseri riko faciasi sonrasi isteyenleri sorgulamak lazim

bir de sozleri sundan ibaret "o an takim kotuydu , degisim gerekiyordu , herkes karabukteki enerjisinden umutlandi , denendi olmadi , ne yani denedik diye ilel ebet sabir mi gosterecegiz , yapamiyor olmuyor"

savunduklari da bu .
Ya ben de o zaman Riekerink defolsun gitsin diye delirdim o maç sonrası ama Tudor da Tudor diye tutturup zırlayıp durmadım.

Kıçıkırık Karabük de büyüklere karşı oynadığı maçları baz aldılar ehh ne oldu. O maçlar da gösterdiği "yüreğin" daha 10 da birini göremedik biz de. Kimse kusura bakmasın da sokayım ben böyle korkak hoca ya. Gitsin başka yerde stajerlik yapsın. Burası deneme tahtası değil hele hele son 2 sezondaki fiyasko sonuçlar sonrası.

Tarihimizin en pahalı kadrolarından birini belki de en pahalısını kurduk bunu da bu manyağın eline emanet ettik. Mesela yukarıda da yazmıştım zerre haz etmediğim Hamza bu adam dan kat kat daha iyi bir hoca.

Gelen gideni aratıyor resmen Dursun döneminde. Hamza şu kadroyla Fener-Trabzon-IBB maçlarından en az 4 puan alırdı bence.

sent via GSC

Hamza hata yapti ama hamzada biz de hata yaptik , yerli seviciligini yine elestirecektik ama yerine gelecek kisi denizli ise , eksi arti hesabini iyi yapacaktik

zaten sezon sonu batirirsa yine kovardik , acikcasi hamza bizden sonra da dikis tutturamadi ama eline boyle bir kadro da verilmedi

hangi td olsa su kadro verildiginde yerli de yerli demez

orada adama tasarruf diye sabri semih balta umut verildi , o da onlardan maksimumu alabilmek icin yagladi balladi

hamzayi ovmuyorum ama gomlek degistirme sacmaligi o hamle ile basladi ve sonuc da vermedi vermiyor

Aciklamalara bak , oyuncularin bazilari performans vermiyormus , sen eren ve lato ile cikarsan bu cevabi verirsin tabi

skor abartilmis , adebayor karar vermis , milli mac donusu deplasman denk geliyormus (sanki seyahat etti)

rodriguez ve linnes kararlarini kimseye aciklayamaz

Ultraslan denen yalaka, şerefsiz grubu arkasına almış kimseyi salladığı yok.
Bu taraftar gurubu ve genel kurul üyeleriyle bu klüpden hiçbir halt olmaz.

Biz yatıp kalkıp dua edelim o dalga geçtğimiz Fatih terim ve o başarılı olduğumuz dönemdeki oyuncu gurubuna. Onlar olmasa bu taraftar gurubu ve genel kurul yapısıyla bjkden bile geri kalırdık.

5-1 lik skordan sonra mutsuzluktan surati bembeyaz olmus , "Gs eminim harika maclar cikaracaktir" gibi anlamsiz sacmalamalarla icindeki asil sevdanin disa vurumunu gizleyemeyen buyuk baskan goksel gumusdagi baskanliga getirmek tum dertleri cozecektir

zaten kongre uyemiz . Tum kriterleri uygun , hocasina karismaz , transferde sacmalamaz

tam isabet olur

Dursunu sistematik olarak elestirip lafindan donmeyenleri tenzih ediyorum . Fakat konya maci sonrasi ile bugun farkli konusanlari anlamak guc

bizde garip bir tarz var , bugun ne deniyor, terimi getir , aynen aylar evvel getir su tudor u dendigi , cok iyi hatirliyorum tren kacmadan kov rikerink i getir tudor u 3 e 5 e bakma deniyordu

simdi aynisi tudor terim icin soyleniyor

adam kadroyu (benim cok yanlis buldugum maliyetlerle kurdu) , diyelim tff ye yarin verdi veristirdi , terimi de getirdi

yarin futbol bu , seyircinin bu isteklerini de yapsa ama sonuclar kotu gelse yine baslayacak saydirmalar

eminim

Sistematik olarak Başakşehiri ve Beşiktaş'ı övüp Galatasaray'ı sene başında iki maç kazanınca şampiyonuz bu sene diye gösteren de sendin. Bu algı işlerini geç Sinan Bey. Sen de dahil çoğu kişi bir halttan anlamıyor. Suçu millete atma sadece. Buradan ekmek çıkmaz sana.

savunduklari da bu .

ee nolmus
neresi yanlis bunun

Dogru isi yapani ovuyoruz . Dogruya yanlis mi diyelim ?

Bugun baskan dursun yerine goksel olsa tudor yerine senol veya avci olsa kim hayir derdi , kim daha kotu olur derdi

Ben buna yanlis demedim . Ama sen seyirci olarak 2-3 ayda istedigin kadar U donus yapabilirken , yonetim ne yapacak

taraftar istedi tudor u getir , olmadi seyirci istedi kov , seyirci istedi onlarin istediklerini oynat

boyle klup yonetimi avrupanin neresinde var

bunu yapmiycak iste
benim burda kit futbol bilgimle yaptigim yorumla td yahut topcu alma yetkisinde bulunanlarin sorumluluklari bir degil, futbolu cok daha iyi bilen adamlar o karari almali. mehmet ozbek ve nazifoglu olursa haliyle olmaz
ben bu halimle yonetici olsam bildigim isle ilgilenirim tudor gelsin falan demem. iyi tdyi kim sececekse onu bulmaya calisirim

bunu yapmiycak iste
benim burda kit futbol bilgimle yaptigim yorumla td yahut topcu alma yetkisinde bulunanlarin sorumluluklari bir degil, futbolu cok daha iyi bilen adamlar o karari almali. mehmet ozbek ve nazifoglu olursa haliyle olmaz
ben bu halimle yonetici olsam bildigim isle ilgilenirim tudor gelsin falan demem. iyi tdyi kim sececekse onu bulmaya calisirim

Peki seyircide hic mi hata yok , riko kayseri macini kaybetti , yonetim uzerinde sezon gitmesin diye baski kurulup sosyal medyayla tudor un gelmesine etki eden seyirci kabahatsiz miydi

tudor super basarili olsa seyircinin payi var denmeyecek miydi ?

bunu yapmiycak iste

Biz istedik diye teknik direktör getiriliyorsa zaten bitmişiz. Kendi kararlarının arkasında duramayıp, karar alamayanlar yönetimde demektir ki öyle.

Tabi ki o baskidan getirdi . Ama getirmese de o gunku sartlarda yonetim perisan ediliyordu unutmayin kayseri maci sonrasindaki havayi

bizim ulkemizde basarisizlik normal gorulmedigi icin her zaman suclu aranacak

bir takim basarili o da sampiyon olan , ingilteredekilere allah sabir versin , uzayli onlar cunku , arsenal , liverpool taraftarlari filan , omurleri united , city , chelsea sampiyonluklari izlemekle gecti

Geri
Üst Alt