DOA21DqX0AEKuNO.jpg

[FONT=&quot]Dursun Özbek: "Yerli ücretlerinde de bir tavan sınırlaması gelsin. Bir yerli futbolcuya en fazla yıllık 6 milyon lira ödenebilir şeklinde bir sınır koyulsun. Madem yabancı yerine yerliye dönerek kalitesizlik tercih edilecek bunun bir yansıması olsun."

[/FONT]

Sportmen Baskan ibaresini sanirim sampiyonluk sonrasi basliga ilistireceksiniz

Hincalin yazdiklari dogru ama eksik . Simdi bugune kadar bjk ile ilgili yazdiklarimla suclanip tinerci troll vb ithamlara maruz kaldim ama dusuncemi saklarsam en yalanci veya sahtekar kendim olurum dusuncesiyle bir yorum daha yapacagim , ki bence tum objektif degerlendirme istatistik vb detaylarla dogrulanabilir

bu ulkenin lokal basarilarda en buyuk klubu ile tabi yarismalarin cogunu kaybedeceksin , futbolda durum tartisilabilir cunku 1 sampiyonluk ondeyiz ama fb ile basket voleybol veya boks kurek ne zaman hangi baskan zamaninda yarisip ustun cikmis ki bu klup , bugun efesinden , gs ye , bjk sinden telekomuna hepsi yaristiklari branslarda fb ye karsi eziliyorlar zaten , buna sasirmasi ve dursuna yuklemesi bana garip geldi

dikkatle incelenirse son 30 yilda en azindan hic bir amator brans denen futbol harici sporda fb ye ustunluk kurulabildigi bir donem var mi ? Bu sadece Gs nin sorunu da degil ayrica , bir yarismada fb varsa digerleri ikinci olmayi sampiyonluk gorurler

tepki mi ? Gosterebilirsiniz elbet ama ben acikcasi rakamlari ve gercekleri duygusal tepkilerden her daim onde tutmusumdur , bunu degistirecek degilim

gs li yazarlarin da artik bu fb kompleksini satirlarina yansitmasi anlamsiz otesi geliyor .

Cok sukur ki evlerinde sampiyonluk , euroleague bayanlarda final zaferimiz var

zaten eger ileriki yillarda bugun amator subelerde olan farki futbola a yansitabilirlerse ortada baska sampiyonluk adayi futbolda da kalmazsa sinema tiyatroya yoneliriz

Fb,2000'lerin ortalarına kadar hiçbir şeydi amatör branşlarda.Hele baskette bayan baskette falan biz daha iyiydik eskiden.Aziz baktı futbolda bir halt yapamıyor,spor kulübü safsatasını attı ortaya herkes de yedi.

[FONT=&quot]Ahmet Çakar: ''Dursun Özbek yere bakan yürek yakan köylü çocuğunu oynuyor ama aslında çok uyanık bir adam''[/FONT]

Kov gitsin başkanım.

Sn. Terim gelsin, böylece olası 1 Arda transferinin de önüne geçmiş oluruz.

Sözde başkan ibaresi kalkmalı diyenler burada mı?

Galatasaray tarihinin en pahalı ve en kaliteli kadrolarından biri bu ligdeki takımların birinden bir maçta 5 gol yiyorsa eğer en başta başkanlık makamında oturan sığır kimse o gitmelidir. Ha gerçi 2 sene önce gitmeliydi zaten o ayrı konu. Velhasıl kelam hırvat sığırını da al defol git!

Tudor'u kovup sonrada kendini kovsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana birşeyler yazmaktan yoruldum.

Tek sevdamiz vardı onu da elimizden alıyorsun.

Geldiğin günden beri yüzümüz gülmedi.

Ne kadar rezalet varsa hepsini yaşattin.

Hepimizin başını öne egdirdin.

Kafamızı birazcık bile yukarı kaldirmamiza izin vermedin.
Tamamiyle GALATASARAYI dibe sokma projesi olduğundan eminim artık.

Defol bile diyemiyorum artık.
Çünkü daha görevini tamamlamadim.
Kulübü kapatana kadar görevini yapacağından eminim.

Umarım yaşadığımız tüm acıların daha fazlasını çekersin.

Gerçek Kaptan NANDO!

Geri
Üst Alt