Belanı bul şerefsiz,Galatasarayımızı bitirdin şerefsiz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mactan sonra sert aciklamalar, sonra yönetim acil toplanacak haberleri yayilir, sonra yönetim kurulu toplantisi saliya ertelendi denilir sali günü tudor ile yola devam karari cikar. ayni filimi kac kere izledik ,her puan kayibi sampiyonlukdan daha uzaklasiyoruz demek belki secim sansini azalt mak demek, bu maci alsak dahi artik yeni bir td gelmeli

Teneke bağlanıp yollanacaksın, Tudor sevdan sonun olacak, tipsiz basiretsiz herif.

Son düzenleme:
Virüs gibi kulübün her yerini sardı ve her el attığı yeri kuruttu hain herif.

sent via GSC

allahın bıze bır cezası galıba
a.polar sozlerınde haklıydı
soygunun en buyugu bu sene yapılmıs
coplere mılyonlar verdıler

Virüs gibi kulübün her yerini sardı ve her el attığı yeri kuruttu hain herif.

sent via GSC

giphy.gif

Ben şeye hastayım ya Dursun gitse yerine kim gelecek tayfaya. Aynen kardeşim Dursun Başkanınız dahada çok kalmalı Galatasaray dahada dibi görmeli.

Kov lan şu şizofreni!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki transfere kanıp bir de bunun sözde ibaresini kaldıralım diyen azımsanamayacak sayıda üye vardı bir ara.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen yıl rikirik antrenörüyle sezona başlayıp 5. haftada futboldan soğutmuştu.
Bu sezon tudor kondisyoneriyle sezona başlayıp 16. haftada futboldan soğuttu.

gelişme var seneye hangi antrenör ve kondisyoner ile sezona başlayacak acaba

Lider hoca kovulur mu

Anadolu maçlarını kazanıyoruz kovulur mu

Fener ve bjk'ye 4 puan fark atmışız kovulur mu

Ulan iş bilmez

Liderlik gitti
Anadolu maçları patladı
Aynı puana geldik

Sen Galatasaray tarihinin başına gelmiş en iğrenç şeysin
Geldiğin beri derbi kazanamıyoruz iş bilmez herif.

Bu tablonun en büyük sorumlusu sensin lan. Tudor falan değil. Kötü gidişatı göremeyip müdahale etmeyen, rezil gereksiz herif. Senin 1 kez daha seçilmen bu camianın sonudur tipini sevdiğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mayısta ......ol git başka bir şey istemiyorum. Kulübün butun branslarda anasını belledin.

Adnan Polat'tan kötüsü gelmez diyordum geldi en azından Adnan Polat'ın başkanlıktan önce Galatasaray'da çok emeği var ama bu Adam başkanlıktan önce ne yaptıda geldi kulübe baskan oldu yazık gerçekten

soktumun baskani basaksehir macindan sonra kovamadin goremedin futbolun fsini oynamadigimizi ortalikta gezip artistlik yaptin hocamiza guveniyoruz diye geldigimiz duruma bak simdi

Geri
Üst Alt