Östersunds'a elendi göndermediniz
Dağılmış Trabzon'a yenildi göndermediniz
Başakşehir karşısında rezil etti göndermediniz
Beşiktaş karşısında tarihi mağlubiyetten zor yırttık göndermediniz

Şimdi gönderseniz de hepinizin annesini anmaya devam edecem.

Östersunds'a elendi göndermediniz
Dağılmış Trabzon'a yenildi göndermediniz
Başakşehir karşısında rezil etti göndermediniz
Beşiktaş karşısında tarihi mağlubiyetten zor yırttık göndermediniz

Şimdi gönderseniz de hepinizin annesini anmaya devam edecem.

Üstad yanlış yer herhal

3 senedir en iyi işleyen branşları bile bitirdi ama hala şakşakçıları var. Siz hala Tudor,Terim diye konuşun,durun.

Diğer branşları da Tudor bitirdi, 3 senedir takımın başında Tudor. Kulüpte her şeyin sorumlusu Tudor, o yüzden tüm suçlu o kovulsun.

3 senedir en iyi işleyen branşları bile bitirdi ama hala şakşakçıları var. Siz hala Tudor,Terim diye konuşun,durun.

Diğer branşları da Tudor bitirdi, 3 senedir takımın başında Tudor. Kulüpte her şeyin sorumlusu Tudor, o yüzden tüm suçlu o kovulsun.
Oğlum sen ne saçmalıyorsun yav.

Tudor gitsin diyenler zaten Dursun'a tapmış oluyor otomatikmen.

sent via GSC

Oğlum sen ne saçmalıyorsun yav.

Tudor gitsin diyenler zaten Dursun'a tapmış oluyor otomatikmen.

sent via GSC

ua denilen örgüt başta olmak üzere yönetime ağzını açmayıp Tudor üzerinden gidiyor. Bu kadar basit. Yönetim gitmeden bir şey düzelmez. Tudor gitse daha da kötü olacağız, yaz bunu bir yere.

ua denilen örgüt başta olmak üzere yönetime ağzını açmayıp Tudor üzerinden gidiyor. Bu kadar basit. Yönetim gitmeden bir şey düzelmez. Tudor gitse daha da kötü olacağız, yaz bunu bir yere.

ua yönetimin kuklası tudoru dün ki yalandan bildiri dışında istifaya bile davet etmediler keşke biraz takip etsen stadda tudoru yuhlayanlar , protesto edenler bağımsız gs liler ua değil.

Sen uA yı ciddiye mi alıyorsun gerçekten. Adamlar bağımsız bir taraftar grubu değil bir kere, net ama çok net bir şekilde yönetim ile el ele gidiyorlar bunu görmek çok zor değil yani son seneler de.

sent via GSC

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu: "Dursun Özbek seçim kararı alabilir." (NTV Spor)

[FONT=&quot]Cumhuriyet gazetesi muhabiri Cumhur Önder Arslan: "Galatasaray yönetiminin Fatih Terim ile görüşme isteği yok."[/FONT]

Terim gelmiyorsa kimse gelmesin bu yıl şampiyonluk gelmezse dursun sıkıntıya girecek bunu biliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savaş Çorlu: "Taraftar Fatih Terim'i beklerken Dursun Özbek gidebilir. Sıkıntı çok büyüdü seçim kararı konuşuluyor." (NTV Spor)

Çifte bayram yaşarız yeminle :D

Dursun'da giderse ben bu mağlubiyete göbek atıp oynarım arkadaş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun’un TDleri
- Hamza
- Denizli
- Riekerink
- Tudor

Aysalin TD’leri
- Terim
- Mancini
- Prandelli

Bunlari ayni odaya kilitlesen ve futbol hakkinda konussalar kavga cikar.

Bir kulubun hic mi cizdigi bir yol bir vizyon olmaz. Olay burda basliyor 3lu savunma, kanatmis bla bla bunlar sonra geliyor. Mick beyinliler yonetiyor yillardir koca kulubu resmen.

Dursun’un TDleri
- Hamza
- Denizli
- Riekerink
- Tudor

Aysalin TD’leri
- Terim
- Mancini
- Prandelli

Bunlari ayni odaya kilitlesen ve futbol hakkinda konussalar kavga cikar.

Bir kulubun hic mi cizdigi bir yol bir vizyon olmaz. Olay burda basliyor 3lu savunma, kanatmis bla bla bunlar sonra geliyor. Mick beyinliler yonetiyor yillardir koca kulubu resmen.

Aysal örneği verme reis. birazdan gelirler anticiler

Galatasarayın kurtuluşu dursunun istifasıyla mümkün olabilir. Şimdi elini kalbine götür ve GS için ilk kez faideli bir iş yap dursun İSTİFA ET DURSUN, DURSUN ARTIK DURMASIN DURSUN!!!:mad:

Geri
Üst Alt