Başkan keyifler nasıl terim geliyormu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anladığım şuki Terim bununla çalışmak istemiyor buda ondan kem küm ediyor yeni adayların elinde Terim kozu daha sağlam duruyor

sayın başkanım fedakarlığın cesaretin için sana teşekkür ederim ama bir eksiğin var.takım hakemler tarafından baltalandığı dönemlerde lütfen çık açıklama yap es gürle . Türkiye gibi hanzolar diyarında beyefendilik her zaman sökmez. emeğimizi çalmasınlar.

nrrjGB.jpg

JO1ydB.jpg

Grosskreutz ve Sightorson skandalini hatirlayanlar? Sonra kendi grubunda toplu istifalar...çok tuhaf seyler oldu son 3 senede

sayın başkanım fedakarlığın cesaretin için sana teşekkür ederim ama bir eksiğin var.takım hakemler tarafından baltalandığı dönemlerde lütfen çık açıklama yap es gürle . Türkiye gibi hanzolar diyarında beyefendilik her zaman sökmez. emeğimizi çalmasınlar.
Hanzolar derken

İçerde 20 milyon TL kadar şahsi parası, yaklaşık 80 milyon TL kadar da kefalet imzası varmış. Kısa vadede 100 milyon TL ile tehdit ediyor yani adayları.

100 mılyonu cıkarıp versem gıdecek mısın

2015 secimlerde bizi iyi kandirmisti

Bana göre Dursun 'dan kurtulmak Tudor 'dan kurtulmaktan filan 10000000 kat daha önemlidir

Hamza gittiğinde de tamam artık adam akıllı bir Td gelir yükselişimize devam ederiz diyorduk
Denizli gittiğinde de aynısını söyledik yeniden sevindik ettik
JoR gittiğinde de aynısını söyledik ovv Tudor takımı kurtaracak Chelsea-Juve modeli gibi acayip takım olacaz denildi bir gazla
Şimdi Tudor gitti yine aynı noktadayız

Demek istediğim Dursun denen çapsız ve onun birilerine yaranmak uğruna Galatasaray 'ı paramparça eden ordusundan kurtulamazsak 10-11 ay sonra yine aynısı olacak yine böyle Td arayışları içinde olucaz

Bu adam Galatasaray 'ın başında kaldığı sürece kesinlikle başarılı olamıycaz ...

Ne yapılıp edilip bu heriften kurtulmak lazım ...

istifa et dendi etti , artik bir daha secilirse istifa filan denmesi cok yersiz olur , demek ki aday , ya da en azindan onu indirecek aday , onu indirecek adayi sececek bir kurul yok

bu durumda da katlanmak disinda bir secenek kalmiyor , cunku secim dendi , onu da yapiyor

bence mayista tekrar secim dese , aday cikmazsa yine kazanir

kimseye secime girme, neden kazaniyorsun da denmez , sacma olur ...

100 ml koyacak aday olabilir mi diyor

O sahsi kefalet konusu da tum baskanlarda oluyor , adam klubun o an odemesi gereken paralara sahsi parasini teminat gosteriyor , haliyle ve dogal olarak gorevden ayrilirken ,yeni gelenlerin ya klup kasasindan bunu odemeleri, ya da kendi sahsi kefaletlerini koymalari gerekir

Kefalet vs sorun değil. Zaten bu kefalete imza atmayacak olan başkan olmasın. Milyar dolarlık markalar bu kulüpler.

Benim asıl sinirlendiğim mevzu şahsi parasının peşine düşüp Galatasaray'ın ali menfaatinin değil kendi menfaatinin peşine düşmesi. Eğer koca camiada Dursun'un bu oyununa dur diyecek yoksa da yazıklar olsun.

Ama sahsi parasini hibe edecek de degil . Elbette bu parayi alacak , secime hazirlananlar da bunu bilmeli

Hibe etmemesi ayrıdır kulübü çiftliğe çevirmesi ayrı. Yıldırım Demirören gibi bir örnek varken gözümüzün önünde alenen bu batağa düşmemeliyiz.

Katiliyorum da cozum ne ? Adamin parasini ayrilir ayrilmaz klup odemek zorunda bir sekilde , kredi cekerek veya bir yerden bularak .

Bundan Ibrahimovic'i almasını beklediğimiz, ve buna ciddi ciddi inandığımız yılları hatırlıyorum da..............
Neyse.

Geri
Üst Alt