İçerde 20 milyon TL kadar şahsi parası, yaklaşık 80 milyon TL kadar da kefalet imzası varmış. Kısa vadede 100 milyon TL ile tehdit ediyor yani adayları.

O zaman çıksın Galatasaray taraftarına hesap versin. Bu sözleşmeleri kendi cebinden mi yoksa Galatasaray'ın paralarıyla mı yaptı ?

Donk 2.5 milyon euro bonservis + 1.5 milyon euro maaş
Cavanda 1.8 milyon euro bonservis + 875 bin euro maaş
Tek maça bile çıkmayan Sigtorson 700 bin kiralama ücreti + 1.3 milyon euro maaş
Tek maça bile çıkmayan Grosroys 1.5 milyon bonservis + 1.8 milyon euro maaş
De Jong 2.5 milyon euro maaş
Ahmet Çalık 2 milyon euro bonservis + 900 bin euro maaş
Eren Derdiyok 4 milyon euro bonservis + 2.1 milyon euro maaş
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis + 2 milyon euro maaş

Bu yıl 9 milyon euro bonservis ödenen + 3.3 milyon euro yıllık ücret alan Belhanda'yı falan söylemiyorum bile.

Ben kendisi kadar taraftarı dinleyen başka bir Başkan hatırlamıyorum. Tudor'u istediler getirdi. Gönder dediler, gönderdi.

Ancak taraftarların söylediklerine bu derece kulak vermesi kendisine zarar verdi. Keşke taraftarları dinlemeyip de Umut Bulut'u göndermeseydi. Bugün Umut'un ve Eren Derdiyok'un performanslarını karşılaştırdığımızda bu gerçek gün gibi kendini belli ediyor.
c9cffb6f0b7fefe002c9e819c6ecaee0.jpg

Bu transfer rakamlari beni en cok yaralayan mevzu ,bilen bilir , ise yarayan sevilen adamlarin bile paralarini elestirir dururum

Ama su ana dek hangi baskan yanlis transferlerin hesabini verdi ki ? Hic birisi

Sayın başkanımıza 50 milyon TL para verseydik de o parayı işletseydi otel vs kurup. Her iki taraf içinde daha hayırlı olurdu.

Sahsi sorumluluk yok ki , olcan adin olayini hatirlayin , sinirlendim kovdum denildi .. aciklamaya bak .. mesela simdi umut bulut u kayseriden tekrar 4 milyon bonservisle alsalar kim hesap sorabilir , yaptim oldu der gecer gider

O zaman çıksın Galatasaray taraftarına hesap versin. Bu sözleşmeleri kendi cebinden mi yoksa Galatasaray'ın paralarıyla mı yaptı ?

Donk 2.5 milyon euro bonservis + 1.5 milyon euro maaş
Cavanda 1.8 milyon euro bonservis + 875 bin euro maaş
Tek maça bile çıkmayan Sigtorson 700 bin kiralama ücreti + 1.3 milyon euro maaş
Tek maça bile çıkmayan Grosroys 1.5 milyon bonservis + 1.8 milyon euro maaş
De Jong 2.5 milyon euro maaş
Ahmet Çalık 2 milyon euro bonservis + 900 bin euro maaş
Eren Derdiyok 4 milyon euro bonservis + 2.1 milyon euro maaş
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis + 2 milyon euro maaş

Bu yıl 9 milyon euro bonservis ödenen + 3.3 milyon euro yıllık ücret alan Belhanda'yı falan söylemiyorum bile.

Sorun buradan başlıyor zaten. Kulübü maddi külfete sokup daha sonra kasa kolaylığı sağlamak değil başkanlık. Hesap vermedikleri için bu hallere düşüyoruz sonra.

Kefalet vs sorun değil. Zaten bu kefalete imza atmayacak olan başkan olmasın. Milyar dolarlık markalar bu kulüpler.

Benim asıl sinirlendiğim mevzu şahsi parasının peşine düşüp Galatasaray'ın ali menfaatinin değil kendi menfaatinin peşine düşmesi. Eğer koca camiada Dursun'un bu oyununa dur diyecek yoksa da yazıklar olsun.

Duygun Yarsuvat?

haşırt the blackboard!!!

Şu saaten sonra artık geri gelme imkanın yok!

sayın başkan terimi siz getiremezsiniz. Yapmanız gereken tek 1 hamle var. Albayrak ile görüşmek ve yönetime almak. Terim işini başka türlü halledemezsiniz.

Giderayak saçma bir antrenör hamlesiyle son şakasını yapacak gibi hissediyorum.

İlk defa doğru bir şey yaptın, şimdi zirvede bırakta söverek ayrılmayalım.

Sözde başkan ibaresini haketmıyor.

Taraftarın her ıstedıgını yapmıstır aldırdıgı futbolcuları herkes istedi tudoru taraftar istedi getirdi

Şuan FTyi getirdi. İBAREYİ DÜZELTİNİZ

Geri
Üst Alt