- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Dursun Özbek’in penaltı vuruşu. https://twitter.com/hsporarena/status/948903803973140480/video/1
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortada sıçan oynamışlar.
ortada sıcan - ekşi sozluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek’in penaltı vuruşu. https://twitter.com/hsporarena/status/948903803973140480/video/1
Gidisat hiç iyi değil
Galatasaray ı izlemediğimiz bir sene dusunebiliyormusunBattı balık yan gider, salla renktaş senelerce bağırdık yazdık sinirlendikte ne oldu katlana katlana gidiyor. Belkide batışımız kurtuluşumuz olur bu sistemden
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Galatasaray ı izlemediğimiz bir sene dusunebiliyormusun
Ben düşünemiyorum
O yapıyı bertaraf etmek çok zor gibi dediğin gibi olsa keşkeBu dinazorlardan liselilerden kurtulacaksak izlemeyelim renktaş adamlar 50-60yıldır Galatasaraydan kazandıkları paralarla istanbul baronu sanıyor kendilerini
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bu benim sloganım; " Galatasaray Başkanı, Galatasaray Başkanıdır".
Dursun Özbek
m.cengiz baskan olacakHani ultra çapsız, ultra beceriksiz, GS'a yakışmayan karakter vs... Bu konularda herkes gibi ben de hemfikirdim ama, ''çapı bu kadar'' diyip pek de takmıyordum esasen. Hani bir futbolcuya olmayan yeteneği için ''niye yok'' demek gibi bir şey çünkü bu. Ben kolay kolay kimseye ''hain'' yaftası vurmam ama, sırf o koltukta 3 yıl daha kalabilmek için (kim bilir arka planda daha neler dönüyor) sinsice aylar öncesinden erken seçim planları yapmak net bir şekilde ''hainliktir''. Bir insan başarısız olabilir, beceriksiz olabilir de ''hain'' olmasın işte bunun gibi...
Ne yaparsan yap göklerden gelen bir karar vardır.
![]()
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi