Riva 'nın paralarını ne yaptı bu herif ?

Basketbol şubesinin paraları ödenmiyor futbol şubesinin paraları ödenmiyor her türlü borcumuz gitgide daha da çok artıyor

Takımın parası 4 aydır ödenmiyormuş neden o süper habercilerimizin biri bile çıkıp haber yapmadı da Mustafa Cengiz seçildiği anda takımın 4 aydır parasının ödenmediği ortaya çıktı ?

Dursun denen herifin hain olduğunu Galatasaray 'a çok zararının dokunduğunu biliyorduk da arkasında bu kadar büyük bir enkaz bıraktığını da bilmiyorduk ...

Ben şunu anlamıyorum hadi Rivadan gelen paralar banka borçlarına gitti diyelim. Kardeşim bu takım hiç mi para kazanmadı geçtiğimiz 4 ay boyunca. Bu paralar nereye gitti, stad gelirleri, başarı gelirleri, vs vs? Nerede bu paralar?

Mart'ta ibra edilmemesi lazım bu hainin. Maddi manevi tazminat davası açmak gerek. Allah'ın belası. 3,5 sene daha ebemizi belleyecekti bir de, yine iyi kurtulduk.

Bu hainin başlığınin gunduz kılıçtan alınması iyi olur.

2018 yılinda kulubu dusurdugu duruma bak. Ne kdr indirdin cebe şerefsiz adam.

Bu n diaye olayı doğru ise ihraç edilip yargılanmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her türlü yargilanmali ama bir sekilde bu yargilama Suudi Arabistan´da olmali.

Bi heyet oluşturacaksın kongreden mi artık nerdense. 1-3 ayda bir kulüp yönetimini denetleyecek. Her sözleşmeye, anlaşmaya vs ulaşabilecek bu heyet. Hepsini denetleyecek. Gelen soyuyor, geçen soyuyor kulübü.

ibra etmeyeceklermiş kekoyu. Mahkemelik olur hapislere düşer inş. rezil herif.

Bu herifin yerin dibine batasıca adının Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde yer alması yüreğimi yaralıyor. GSC yönetimi bu ayıbı temizlemeli.

Adnan ibra olmadı ne oldu boş işler onlar yolsuzluk yapan hapis cezası almali ama ne hikmetse dernekler kanununda böyle birşey yok

abv juve
Adnan Polat idari yonden.ibra olmadi,bunun konusu mali. Henuz mali yonden.ibra edilmemis herhangi bir klup baskani olmadi diye biliyorum. Mali yonden ibra edilmemek tazminat konusunu gundeme getirebilir. @Sinanbilgin bu konuda bizleri aydınlatırsaniz seviniriz.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derhal suc duyurusunda bulunamli, kap yüzünden külüp kesin ceza yer ama dursunda bir sahmet mahkemelerde sürünsün

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt