GSCimbom
Dursun Aydın Özbek İSTİFA!
Emre Saykal

Dursun Aydın Özbek İSTİFA! Sayfa 8

Emre Saykal ·

Cevap
162
Okunma
23,2K
Sayfa
8/9
son gelişmelerde dursun adnan polatın izinden gitmeye başladı.
kulübün localarını 3 yıllığına kiralamaya kalktı sınkıntı kiralamasında değil 2 yıllık parasını getiren 1 yılı bedava yani %33 iskonto uylanacak
şimdi kulüpte kaç loca var 200 tane ve tanesi 100 bin $ yakın fiyata satılmaktadır.yani bir anda 40 milyon $ sportif a.ş yi kara geçirip bak ben size demiştim sezon başı söylemiştime getircek
yani 20 milyon $ zarara ugrayacak kulüp kime peşkeş çekilecek belli değil.
2. konu ise Dursun kulübü ingiltereden bir denetleme kurumu ile anlaşmıştı kulübü soyanlardan hesap soracaktı.kulüp tarihinin 15 yıl ile 10 yıllık mali geçmişi araştırılıp o dönem başkanlık yapanlardan hesap soracaktı.Genel kuruldaki bazı kesimler bu yüzden bu adamı ibra ettiler hakikatten Gs seven gönül veren kişiler bu çapsıza inanmıştı genel kuruldaki dazlak kafalılar ilk önce Gs adasından vazgeçirdi sonrada incelemeden vazgeçirdi.medya ya baktığınız zaman duygunun neden bukadar çok kunuştuğunu anlarsınız vazgeçirmek için elinden geleni yaptı çünkü kimse 1600 imza toplayamaz genel kurulda.bundan sonra duygunu medyada çok konuştuğunu göremesiniz.
3.Bundan sonraki dönemde ise vahim renktaşlar bu sadece analiz ve öngörü dür (inanmak istemeyen olabilir.) kulübün borçu 2 milyar liraya çıkacaktır.buda artık kulübün batmasına sebeb olacaktır. deniz bank ile yapılan taahhüt anlaşmasını herkesten gizlemeye çalışıyorlar.ileride ya hisseler gidecek yada gayrimenkuller gidecek Genel kuruldaki 3 5 adam yüzünden bunlar başına geliyor.
son olarakta Gs kulübü iyi yöneticiler gelirse kurtulabilir 3 5 dazlağın elinde kukla misali bir oyana bir buyana devam eder.

4bc59a3.png

Dursun

GS taraftarlari olarak dogdugun gunu lanetle anacagiz.

Sen ve kardesinin kicina tekme vurulup yollandigin gun de GS bayrami olarak kutlayacagiz sonsuza dek.

Kicina tekme vurulacak o kutsal gunun onemini nesilden nesile aktaracagiz ki nesiller boyu o buyuk gun kutlansin.

Istifa etme seni tukuruklerle balgamlarla yollayacagiz serefsiz, haysiyetsiz herif !!

Duygun kötü değildi, şanslıydı rezil etmedi ve başarısız olmadı 2-3 aylık süreçte.

Adnan Polat rezaletti ama Dursun geldi rekorunu kırdı daha beter oldu.

Çok kötüydü Duygun! Ben hiç bir başkanın feneri bu kadar yaladığını görmemiştim. Aysal'ın türk parası borçlanma işini euroya çevirerek bu günkü borcun temelini atan moruk.. Taraftar elini cebine atacak diyerek de taraftardan kopuktu. Hele elitistlik konuşması faciaydı. Şikeyi aklama işini Aziz bile bunun kadar olağan hale getirmemişti. Yapma gözünü seveyim Canaydın, Polat, Dursun ve Yarsuvat Galatasaray tarihinin rezalet başkanları.

Geri
Üst Alt