Dursun Özbek: "1-2-3'e kadar saydıktan sonra, Cim Bom Bom çekeceğiz!"

Ahaha ulan ya bu nedir arkadaş boştur diye izlememiştim ama bu kadarını da beklemiyordum itiraf etmeliyim. Hll spr dvm.

:) ilginç gerçekten. İnsan kendi kendini nasıl rezil eder en büyük örneklerden birisi herhalde . Seçimi kazanırsın hadi bu tür eylemi yaparsın içtenlikle de bu amigoluk neyin nesidir yahu şimdi . Galatasaray burası. Bjk fener gibi sirt camiası değil.
Üyelerde camiaya yakışan şekilde kendi kendisini bırakmış öyle göt gibi ortada.

hadi dursunun fantastik hallerine alısıgızda, be kardesim herif 3 dedikten sonra bir Allahın kulu bagırmaz mı yav

canlı yayında rezil ediyorsunuz kendinizi.

5 yasinda bir cocugun bile yapabildigi uclu cektirmeyi bile beceremeyen bu capsiz herif 3.5 sene daha baskanlik yapacak.

Gercekten sozun bittigi yerdeyiz.

Cimbom çekmeden önceki muzip ses tonunu unutmayacağım. Evet belki sinir hastası yaptı ama iyi tarafından bakmak lazım biraz da, adam müthiş mizah malzemesi verdi.
Guven tazelemek isterken kendini devirmeyi basarmasi net komik 1 olay olarak tarihteki yerini alacaktir .

Her şey bu video ile sonra erdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herifin ...ını dinazorlar kaldırıyor, o gazla babalaşıyor bu penguen. O kadar emindi ki kazanacağından, balonu fena patladı. Adamın gazını öyle alırlar işte...

3 lu cektirmesini bile beceremiyor hic mi maclara gitmemis bu gerizekali :D

Hançerenizi sonuna kadar zorlayın la, 1-2-3 diye sayacağım şimdi. :asd:

tumblr_inline_mpj1hfJm951qz4rgp.gif

Sinirim bozulmasın diye izlememiştim lakin şimdi izledim de güleyim derken haykırdım ahahahahahah :D Ulan dursun ne cenabet bir heriftin sen ya çok şükür kurtulduk.

Geri
Üst Alt