Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

Rıdvan Dilmen: "14 yabancı kuralını nasıl buluyorsunuz?"

Dursun Özbek: "GS başkanı olarak, 6 yabancı kuralından sıkıntı çektik, 14'e geçtik"
Dursun Özbek: "6 yabancı kuralı olduğunda oynayan oyuncunu tribüne yollamışsın. İç piyasadaki fiyatlar da öyle rakamlara çıkmış ki..."
Dursun Özbek: "Serbest olması daha iyi."

Neyse en azından yabancı sınırının tekrar getirilmesine karşı

Rıdvan hırtı bilerek sordu ağzını aradı. Üstelik Erdoğan'da bu konuda tersi fikir beyan etmişken Dursun'un bu şekilde açık konuşmasını beklemiyordum

Dursun Özbek: Kulüpler yasası bir an önce çıkmalı.
Dursun Özbek: "Medeni kanun bu hususta yetmiyor, spor yasası çıkması lazım."

Dursun Özbek: Biz Avrupa'nın bir parçasıyız. Avrupa ülkelerindeki yabancı kuralları nasılsa biz de o şekilde uygulamalıyız.

"GS başkanı olarak, 6 yabancı kuralından sıkıntı çektik, 14'e geçtik"

:asd:

Dursun Özbek: Taraftarın Galatasaray'a küsmesi olmaz. Galatasaray, taraftarıyla küsemez.
Dursun Özbek: Bu sene stat dolacaktır. Bu yıl gişe gelirine Galatasaray'ın ihtiyacı var.

Kardeşim biraz tuttuğun takımın tarihine bir bak ya. Galatasaray Lisesi o bildiğiniz Fen Liseleri gibi sadece eğitim vermez. Aynı zamanda yaşamı öğretir. Kültürü öğretir. Galatasaray Lisesi'nden çıkıp da bir baltaya sap olamamış adam %5'tir. Geri kalanı da öyle kıytırık mühendisler falan değildir. Kalburüstü işadamıdır. Müzisyendir. Yazardır. Diplomattır. Gazetecidir. Tiyatrocudur. Galatasaray Lisesi'nde sadece trigonometri bilerek mezun olamazsın zaten. Eğer öyle olsaydı Türkiye'nin elit kesiminin %80'i Galatasaray Lisesi ve Robert Koleji'nden çıkmazdı. Her şeyi geçtim Galatasaray Lisesi'nden çıkan insan en az Fransızca'yı bilirler. Gerçekten bilirler ama öyle her 100 Türk'ten 70'inin İngilizce bildiği gibi beginner düzeyde değil. Örneğin Okan Bayülgen Galatasaray Lisesi'nde 1 yıl kalmıştır sadece fakat Fransızcası vardır. Mehmet Ali Birand da öyleydi mesela. Fransızca daha rahat konuşuyordu adam. Bu arada Galatasaray Lisesi mezunu falan değilim sadece tuttuğum takımın tarihçesini ve değerlerini biliyorum. Galatasaray'ı tutmak sadece ooooo Muslera, ooooo Sneijder demek değildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray Spor Kulübü hayatımdaki en değerli şeylerden biri. Lisenin ise canı cehenneme. Daha ağır da konuşurum da ceza almayayım. İyi bir devlet lisesinden mezunum. Milyonlarca Galatasaraylı da öyle.

Aziz Sancar Mardin'de bir liseden mezun onun kadar olmuş kaç Galatasaray liseli var. Şu olmuş bu olmuşlar da ne olmuş?! Bu ülkenin en büyük sanatçıları, sporcuları, iş adamları da Galatasaray liseli değil. Üstelik lisenin karanlık torpillerinden de faydalanmadan büyümüş adamlar.

Üstelik bize ne liseden?! Ben Galatasaray'ı Hagi ile biliyorum dinozor liseliler ile değil.

O sarı binanın.......

Dursun Özbek: Kanatlarda ve geri pozisyonlarda sorun var. Halledeceğiz.

Dursun Özbek: "İyi transferler yaptık, hata yaptığımız konular da var ama taraftarımız da yanımızda olsun."
Dursun Özbek: "Lig yeni başladı, lütfen protesto konusunda da biraz duyarlı ve sabırlı olalım. Oturun, izleyin öyle yorumlayın."

Asamoah konusunda pozitiflik işin içinde var ancak daha bitmiş bir şey yok.

Dursun Özbek: Asamoah ilgilendiğimiz bir oyuncu. Görüşmeler olumlu ilerliyor ama henüz bitmiş bir şey yok.

Bir riskke girmeden başarı nasıl bekliyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da dogru . Ama risk alinirken , risk alacagin kulvarda hali hazirda cok acik pozisyonda olmaman lazim. En azindan finansal bakis acisinda durum budur

Eger cok acik pozisyonun varken buyuk risk aliyorsan bunun ismi "all in" seklinde ozetlenebilir . Yani son atimlik kursunu atmak GS nin yolu mu olmalidir ?

Riskin diger bir bagintisi da aldigin risk karsiligindaki beklentindir . Su anki futbol piyasasinda GS nin bu riskleri karsisinda elde edebilecegi maksimum beklenti de kafalarda olusan mertebede degildir (Aslinda GS ozelinde degil, Turkiye acisindan konusuyorum)

Moral tatmini acisindan evet . Ama mali acidan kesinlikle dogru kararlar alinmadigini dusunuyorum

Dedigim gibi 2 tane lehte kaldirac var . Oyuncu satislari ve fesihlerle giderlerin kismen karsilanmasi , ve girdilerdeki onemli kalem olan yayin gelirlerinin artmasi

tamam geçmişte büyük hatalar oldu, belki iyi niyetliydi ama yapamadı vs... Ama şunu söyleyeyim, dün resmen Galatasaray a ihanet eden levent salağına hesap kitap dersi vermiştir. yiğidi öldür hakkını ver.

Asamoah 100 de 90 bitmiş bence.Dursunun surat ifadesi bitti bu iş der gibiydi.:D

Dursun Özbek: Herkese iyi akşamlar.

Geri
Üst Alt