Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

Büyük başkan ! 2 Yıldır günahını almışız senin. Bu sene taş gibi takım kurdun sağolasın.

Yok la yok. Defol git...

Takım iyi ama sen yine de defol.

bırak palavrayı istifa et hain herif

Asamoah geldi mi gelmedi mi onu söyle yeter name yapma.

1gAJaA.png

Dursun Özbek: "Sezon başlangıcı iyi değildi. Östersund'a elenmek bir travma yarattı."
Dursun Özbek: "Tudor'da sizi etkileyen bir şey var. Karşı karşıya konuşup çalıştığınız zaman enerjisini hissediyorsunuz."
Dursun Özbek: "Karşılıklı konuşurken motive oluyorsunuz, enerjinin size yansıdığını görüyorsunuz. Beni etkileyen hususlar bunlardı."

RIDVANNNN FLORYAYI NEDEN MERAK EDİYORSUN.

TRUVA ATI MISIN SEN.?

umarım küçük harfe çevirir...

Dursun Özbek: "Çıtayı dün akşam çok yükselttik. Oyunculara da söyledim. Bu çıtanın altına düşemeyiz. İşimiz bu yüzden biraz daha zorlaştı."
Dursun Özbek: "Hayatımda dünkü maç kadar heyecan duyduğum bir maç olmadı. Takım oynarken inanılmaz heyecan duydum."

Dursun Özbek: "Çıtayı dün akşam çok yükselttik. Oyunculara da söyledim. Bu çıtanın altına düşemeyiz. İşimiz bu yüzden biraz daha zorlaştı."
Dursun Özbek: "Hayatımda dünkü maç kadar heyecan duyduğum bir maç olmadı. Takım oynarken inanılmaz heyecan duydum."

lol

Takıma karışan topçular varmış

Dursun başkan direk söyledi

feguliiiiii ?❤

Dursun Özbek: Takım yıllandıkça futbolcularda farklı hisler oluşuyor, farklı tarzlar gelişiyor
Dursun Özbek: Futbolcu bazen öyle bir hale geliyor ki... 4-5 sene oynamış, artık kendini Galatasaray'ın her şeyi olarak görüyor.
Dursun Özbek: Kötü bir futbolcu olduğu için değil. Galatasaray'ı çok sevdiği için artık yönetimle bazı kararlarda yarışma haline giriyor.

Başkan konuş konuş. Herkes görsün birilerinin gerçek yüzünü. Nazifoğlunada çak 1-2 laf.

Geri
Üst Alt