Dursun Özbek: "2,6 milyar lirayı ödeyip bankalar birliği anlaşmasından çıkacağım"

En az borç bizde 146.000.000 Euro gibi bir meblağ ediyor 2.600.000.000 TL açıkçası.

Ancak:

1. Spor salonu yapacağım
2. Adayı cebimizden vereceğiz
3. Kemerburgaz’ı yapacağız

Bunların üçü için bile borçtan fazla kaynak gerekiyor nerede ise.

Hem borcu kapatıp ondan çıkıp, bunu sadece Florya’dan çıkıp ve Riva’dan gelecek gelir ile yapmak kolay değil.

Ha şu an emlak fiyatları acayip şişti ama yine mümkün mü? Pek sanmıyorum açıkçası.

Tl olarak ödeyip klüpten euro olarak geri alacak by dahi.
Nasıl bir formülasyon kastettiğini görmek lazım. Euro ile ödeyip çakıl taşı olarak geri almayacak elbette yaklaşık 150 milyon Euro gibi bir bedeli. Ünal Aysal da hisselere temlik koyarak, döviz cinsinden libor+ bilmem ne olarak geri almıştı parasını; hisseleri satması çok daha karlı olurdu kendisi açısından. Fayda sağladı mı? Evet. Allah razı olsun o bakımdan...

Şimdi ben anlamadım. Dursun Özbek bu meblağı cebinden verip mi bankalar birliğinden çıkacak.?

Galatasaray bankaya değil de dursun a mı borçlu olacak bu durumda anlamadım? Galatasaray ı kendine borçlandırıp sahibi mi olmaya çalışıyor acaba?

İlkokulda okul başkanlığı seçimlerinde adaylar okulun bahçesine havuz yaptıracağım falan derdi. Bu da onun gibi olmuş.

2.4 milyar liranın ne kadar ettiği hakkında bilgisi yok muhtemelen

Samimi olarak şunu söylemem lazım: Bu kulübü ve bu ülkeyi anlamıyorum. Bu adamın ilk başkanlık sürecinden sonra kulüpten ihraç edilmesi haksızlık olmazdı. Şimdi tekrar Başkan olacak…

Listesindeki tek çok az tanıdığım isim Erden. Şu ana kadar yaptıkları ile gönülden GS’li biri imajı çizdi. Umarım bu çizgisini korur ve bahsedilen projelerin “temiz” şekilde yürütülmesini sağlar.

Benim anlamadığım koç un bankası olduğu halde bankalar birliğine girip de yapılandırma yapmışken kendisi finanse edememişken ve bunun daha karlı bir çözüm olduğunu düşünmüşken kendisi nasıl finanse edecek bu işi? Kaç faizle para verecek acaba? Arkadaş bu adama güvenmek imkansız.

Geri
Üst Alt