Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugüne kadar dediği tek bir tarih bırak 2-3 günü 10 gün öncesi bile tutmamış ya adamınBu çıkıp konuştuğuna göre transfer yakındır, yoksa façası yemezdi. Sonra da bak 1-2 gün demiştim oldu diyecek.
Niye suyu ısınsın yaw.Erden Başkan'ı yedi zaten tepkiyi üstüne çekti. Üstüne Florya mevzu üstüne bir de transferde batırdı.
Suyu ısınıyor. Hele ki Allah muhafaza kötü başlangıçta kaynamaya başlar o su.

Niye suyu ısınsın yaw.
Sampiyon kadroyu bozmadi, uzerine 9M genc bi bek aldı. Muhtemelen orta sahaya da para gömecek :d
Transferin uzaması ilk defa basimiza gelen bir sey degil, gecen sezon son guj dombeleyi cektik. Devre arasi son anlarda kohnu getirdik avrupaya bile yazamadik
Yanlis anlasilmasin bugun defolup gitsinler savunmuyorum. Herkes efsane baskan gibi seyler soylerken hakaret edip ceza aliyordum. Ama yaptiklari daha once de yapilan geleneksel şeyler![]()
Aslında doğru söylüyor ilginç biçimde.
Eksik olması için, o mevkide hiçbir futbolcu olmaması gerekirdi. Kuvvetlendirilmesi lazım çünkü zayıf mevki.
Dursun Özbek'e haklı diyeceğim aklıma gelmezdi.
o fb'nin sorunu. kulübü koçbahçe yapmış artık diktatör olmuş. kendimizde olduğumuz için geleceği az çok görüp bunları yazıyoruz zaten. taraftarı kandıranı, enayi yerine koyanı harcarız. dursun'u da yeni tanmıyoruz, sütten ağzımız yanmış. 2 senedir şampiyon olan hocayı da en önce bu yönetim yiyecek.10 sene şampiyon olamamış ve 6 yıldır hiç bir başarısı olmayan bir başkana bile bu derece hakaret edilmiyor. Biz son iki yılın şampiyonuyuz beyler. Kendinize gelin.
Doğru tabi ki. İşte şimdi şark kurnazlığı yaparak bitmek üzere olan bi transferle imaj düzeltmek için çıkıp özellikle konuşmuş olabilir. Tahmin sadece benim ki.Bugüne kadar dediği tek bir tarih bırak 2-3 günü 10 gün öncesi bile tutmamış ya adamın