Dursun Özbek: "8 numara eksik değil de, kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz"

Bu çıkıp konuştuğuna göre transfer yakındır, yoksa façası yemezdi. Sonra da bak 1-2 gün demiştim oldu diyecek.

bu adamın kafa çalışmıyor ya net.
okan ın geçen gün oyuncularımdan memnunum ama oraya farklı profilde bir oyuncu istiyorum açıklamasına biaen böyle bir şey demiştir kesin ama taraftar kanadından bu kadar tepkiliyken bu açıklamayı yapmak için kafanın çalışmaması falan gerekiyor.

Kadrodaki mevcut orta sahaların rencide olmaması adına yapılmış ise doğru bir üslup olmuş

Bu adam gelin bana sövün diyor, sövsek ceza yeriz, halbuki Dursun un rızası var.

Maç kadrosunda 11 kişi tam olunca sagbek ve ortasahada adam var,ihtiyaç yok sanıyor demiştim şakayla karışık ama bu adamla ilgili şaka yapmaya gelmiyor.

Öyle alismiski kendi de inanıyor yalanlarına artık.

10 sene şampiyon olamamış ve 6 yıldır hiç bir başarısı olmayan bir başkana bile bu derece hakaret edilmiyor. Biz son iki yılın şampiyonuyuz beyler. Kendinize gelin.

Erden Başkan'ı yedi zaten tepkiyi üstüne çekti. Üstüne Florya mevzu üstüne bir de transferde batırdı.

Suyu ısınıyor. Hele ki Allah muhafaza kötü başlangıçta kaynamaya başlar o su.

Erden Başkan'ı yedi zaten tepkiyi üstüne çekti. Üstüne Florya mevzu üstüne bir de transferde batırdı.

Suyu ısınıyor. Hele ki Allah muhafaza kötü başlangıçta kaynamaya başlar o su.
Niye suyu ısınsın yaw.

Sampiyon kadroyu bozmadi, uzerine 9M genc bi bek aldı. Muhtemelen orta sahaya da para gömecek :d

Transferin uzaması ilk defa basimiza gelen bir sey degil, gecen sezon son guj dombeleyi cektik. Devre arasi son anlarda kohnu getirdik avrupaya bile yazamadik

Yanlis anlasilmasin bugun defolup gitsinler savunmuyorum. Herkes efsane baskan gibi seyler soylerken hakaret edip ceza aliyordum. Ama yaptiklari daha once de yapilan geleneksel şeyler :asd:

Sacmalamis elimizde gercek bir 8 no yok olanlar bu isi yapamiyor.

Belli oldu dursun para harcamak istemiyor, genc bir yerli oyucnu alip transferi kapatmak istiyor

Niye suyu ısınsın yaw.

Sampiyon kadroyu bozmadi, uzerine 9M genc bi bek aldı. Muhtemelen orta sahaya da para gömecek :d

Transferin uzaması ilk defa basimiza gelen bir sey degil, gecen sezon son guj dombeleyi cektik. Devre arasi son anlarda kohnu getirdik avrupaya bile yazamadik

Yanlis anlasilmasin bugun defolup gitsinler savunmuyorum. Herkes efsane baskan gibi seyler soylerken hakaret edip ceza aliyordum. Ama yaptiklari daha once de yapilan geleneksel şeyler :asd:

Mesele sadece transfer olsa sineye çekilebilirdi ama üst üste yanlışları olunca ve de yalan söylediği, Bizans siyaseti güttüğü ortaya çıkınca transfer mevzu daha göze batar oldu. Allah muhafaza kötü gidişat yaptığı hataları daha görünür kılacak.

Konuşmasa daha az tepki çekecek bu ara.

Aslında doğru söylüyor ilginç biçimde.

Eksik olması için, o mevkide hiçbir futbolcu olmaması gerekirdi. Kuvvetlendirilmesi lazım çünkü zayıf mevki.

Dursun Özbek'e haklı diyeceğim aklıma gelmezdi.

Aslında doğru söylüyor ilginç biçimde.

Eksik olması için, o mevkide hiçbir futbolcu olmaması gerekirdi. Kuvvetlendirilmesi lazım çünkü zayıf mevki.

Dursun Özbek'e haklı diyeceğim aklıma gelmezdi.
Töre Dirik

10 sene şampiyon olamamış ve 6 yıldır hiç bir başarısı olmayan bir başkana bile bu derece hakaret edilmiyor. Biz son iki yılın şampiyonuyuz beyler. Kendinize gelin.
o fb'nin sorunu. kulübü koçbahçe yapmış artık diktatör olmuş. kendimizde olduğumuz için geleceği az çok görüp bunları yazıyoruz zaten. taraftarı kandıranı, enayi yerine koyanı harcarız. dursun'u da yeni tanmıyoruz, sütten ağzımız yanmış. 2 senedir şampiyon olan hocayı da en önce bu yönetim yiyecek.

hakaret de göremedim. hakaret eden ceza alıyor zaten.

Fenerbahçe taraftarının hatası çoğunluğu antu gibi sanmasıydı. Ali Koç gitme sana muhtacız ile bitirdiler.

Burada da esas problem çoğunluk bu forumdaki gibi zannediliyor.

Bugün çevremde maçlara da giden, takip eden, sağlam taraftar diyebileceğim çoğu arkadaşım Dursun’a hiç negatif değil. Stadyuma giderseniz başta ultrakediler olmak üzere diğerlerinin de bizim kadar yangın tayfa olmadığını görüyorsunuz zaten.

Bugüne kadar dediği tek bir tarih bırak 2-3 günü 10 gün öncesi bile tutmamış ya adamın
Doğru tabi ki. İşte şimdi şark kurnazlığı yaparak bitmek üzere olan bi transferle imaj düzeltmek için çıkıp özellikle konuşmuş olabilir. Tahmin sadece benim ki.

Geri
Üst Alt