- 12 Haziran 2015
- 32.911
- 25.796
- 2.533
Ben hiç desteklemedim ya, hiç yakıştıramamıştım Türk futboluna. Haksız çıkmadım ama keşke yanılsaydım. Çok kötü bir TFF, rezil bir hal aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Byd dediler en başta da geçen biri sanki cherry dedi. Belki de yanlış anımsıyorum
Tamam o nedenle farklı firma diyorum işte kulüple ilişkisi olmayan. Belki dernek hesabına bunu yapamazlar ama atıyorum a.ş hesabı blokelidir muhtemelen zaten.Senin dediğin mantıklı ama bankalar birliği senin gelirleri bloke hesaba koyuyor, değerlendiremiyorsun hiçbir türlü. Hatta dolar euro bile yapamıyorsun
Belki o sadece online satıştır veya Puma ve Boyner gbi mağazalarda satılan dahil değildir10 günde 100 bin forma pek gerçekçi gelmedi. Sayaçta da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Huawei olmadı ama sanırsam. Bize olmuşlardı fena sayılmayan bir miktara.Bu markalar sonra gidip Fenere ve Bjk'ye de sponsor olur. Hep öyle oluyor.
150m avro ateslesinlerÇinlilerden plan gelmiş.
Bunlar agresif büyümeyi seviyorlar kardeşim bazı şeylere acımazlar o nedenle aklımızın almayacağı kadar para akıtabililirler. Çünkü adamlar bunu kısa sürede çıkarırlar.
Yenilmemek için 30 milyon euro lazım ne gereği var demeye getirdiYenilir armada ile ilgili konuşuyor
Sermaye artışı, belli.Benim anlamadığım bir şey var şimdi BB'den çıkmak için 1'i Florya olmak üzere 2 plan var dedi ve 2. plan hazır yarın öbür gün açıklayabiliriz dedi ki ben buradan SPK ile ilgili bir şey olacağını düşündüğümden sermaye artışı falan diye düşündüm. Şimdi sermaye artışı ile para gelip BB'den çıkılırsa Florya'dan gelecek para direk değerlendirilmek üzere bir hesaba mı geçecek?
Yüksek ihtimal GS Store harici satılanlar dahil değildir dediğin gibi.Belki o sadece online satıştır veya Puma ve Boyner gbi mağazalarda satılan dahil değildir
adnan yeter be kardeşimSermaye artışı, belli.
Amatör branşlara mali yükü yükleyeceğin bir şirket bulmadan yüksek para harcamak mantıklı bir olay değil.Yenilmemek için 30 milyon euro lazım ne gereği var demeye getirdi
Haklı