Dursun Özbek, A Spor'a Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin dediğin mantıklı ama bankalar birliği senin gelirleri bloke hesaba koyuyor, değerlendiremiyorsun hiçbir türlü. Hatta dolar euro bile yapamıyorsun
Tamam o nedenle farklı firma diyorum işte kulüple ilişkisi olmayan. Belki dernek hesabına bunu yapamazlar ama atıyorum a.ş hesabı blokelidir muhtemelen zaten.
Store misal belki bu klasmanda değildir bağımsız bir şirket olarak görülüyor olabilir. Bunun illa bir yolu vardır.

Çinlilerden plan gelmiş.
Bunlar agresif büyümeyi seviyorlar kardeşim bazı şeylere acımazlar o nedenle aklımızın almayacağı kadar para akıtabililirler. Çünkü adamlar bunu kısa sürede çıkarırlar.

Benim anlamadığım bir şey var şimdi BB'den çıkmak için 1'i Florya olmak üzere 2 plan var dedi ve 2. plan hazır yarın öbür gün açıklayabiliriz dedi ki ben buradan SPK ile ilgili bir şey olacağını düşündüğümden sermaye artışı falan diye düşündüm. Şimdi sermaye artışı ile para gelip BB'den çıkılırsa Florya'dan gelecek para direk değerlendirilmek üzere bir hesaba mı geçecek?

Benim anlamadığım bir şey var şimdi BB'den çıkmak için 1'i Florya olmak üzere 2 plan var dedi ve 2. plan hazır yarın öbür gün açıklayabiliriz dedi ki ben buradan SPK ile ilgili bir şey olacağını düşündüğümden sermaye artışı falan diye düşündüm. Şimdi sermaye artışı ile para gelip BB'den çıkılırsa Florya'dan gelecek para direk değerlendirilmek üzere bir hesaba mı geçecek?
Sermaye artışı, belli.

şu takıma forvet alın

gol atabilen

Bu byd nin otomotiv markası olarak piyasa değeri baya yüksekmiş..İyi para verebilirler.Hatta forma sponsoru falanda olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt