Dursun Özbek Aday Olmayı Düşünmüyor

Cl katılım, şampiyonluk ve bu oyuncu satışına rağmen sen borca giriyorsan kadronun maliyetini kaldıramıyorsan evet maliyet anlamında berbattır. Bonuslar ile Belhanda'ya 4, Soso'ya 5, Gomis'e imza parası dahil 6 milyon euro vermek iyi transfer yaptım demek değildir kusura bakma. Birde hiç olan 550 milyon Tl'lik kırdırılan parada çabası yani senin bu başarılardan gelen para ve kırdırılan 550 milyon Tl'lik paran var ama senin borcun artıyor burada başarı nerede?

Borcun bu kurulan kadroyla alakası yok. Gomis satışı sonrası sadece forvet mevkisi 50 milyon euro zarar etti. Fernando ve Ndiaye sonrası orta sahaya milyonlarca euro harcandı hala oyuncu yok o bölgede. O kadro dağıldıktan sonra yerine daha iyileri alınamadı o yüzden zarar edildi. Kadro başarısız olunca Avrupa gelirlerinden de olduk.

Sadece kadro olarak bakıldığında iyiydi hocam
55-60 milyon euro maaş bütçesiydi hatırlıyorum
Bonservislerine feg belh gomis fernando garry ndiaye 35 civarı verdiysek belki daha fazlasına sattık
En önemlisi sportif başarı geldi ligle sınırlı olsa da
Dursun un rica florya en büyük fiyaskosu oldu
Son kurduğu kadro + tudor seçimi + tudor u mükemmel zamanda kovup Terim tercihi vs yaptığı iyi işlerdi

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen Cl'ye gittiğin halde zarar ediyorsan o kadro doğru maliyetler ile ve doğru şekilde kurulmamıştır benim düşüncem.

Borcun bu kurulan kadroyla alakası yok. Gomis satışı sonrası sadece forvet mevkisi 50 milyon euro zarar etti. Fernando ve Ndiaye sonrası orta sahaya milyonlarca euro harcandı hala oyuncu yok o bölgede. O kadro dağıldıktan sonra yerine daha iyileri alınamadı o yüzden zarar edildi. Kadro başarısız olunca Avrupa gelirlerinden de olduk.
Bu kadro kurulduğu ve biz şampiyon olduğumuz dönem biz zarar ettik.

Sonrada faiziyle geri almıştı ve sonuç olarak Galatasaray bankalara 25 milyon euro(Tl karşılığı o dönem neyse)+ faizini borçlanmış oldu. Saçma sapan oyuncu kontratları yapıp şovunu yaptı ama olan Galatasaray'a oldu. Riva'nın 550 milyon Tl'lik gelirini kırdırıp 320 milyon Tl alıp onu hiç etmesine hiç girmiyorum.
Hepsi doğru zaten rezil bir başkandı ama demek istediğim Burak Elmas ondan daha rezil olmayı başardı ilginç olarak ve parasıda yok üstüne.

Perşembe günü akşam saat 6:00’dan itibaren Point otel önünde toplanıp başkanımızı aday olması için ikna etmeye çalışacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Perşembe günü akşam saat 6:00’dan itibaren Point otel önünde toplanıp başkanımızı aday olması için ikna etmeye çalışacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatta gece point otelde kalıp, yer içer faturayı klübe yollar mıyız üstad

Hepsi doğru zaten rezil bir başkandı ama demek istediğim Burak Elmas ondan daha rezil olmayı başardı ilginç olarak ve parasıda yok üstüne.
Burak Elmas'ın Özbek kadar kulübe zarar verdiğini düşünmüyorum. Sözlerini tutmamış olabilir ama mali olarak kulübe zarar vermedi. Sportif olarak Avrupa'da başarılı ligte başarısız oldu ama takımın maaş bütçesini düşürdü. Dursun Özbek'in tüm dönemini düşünürsek bana göre kulübe en çok zarar veren başkanların başındadır.

fb boşta değil saran bize gelsin

Burak Elmas'ın Özbek kadar kulübe zarar verdiğini düşünmüyorum. Sözlerini tutmamış olabilir ama mali olarak kulübe zarar vermedi. Sportif olarak Avrupa'da başarılı ligte başarısız oldu ama takımın maaş bütçesini düşürdü. Dursun Özbek'in tüm dönemini düşünürsek bana göre kulübe en çok zarar veren başkanların başındadır.
En az maddi zarar kadar önemli marka değeri bence,Burak Elmas markaya en çok zarar veren başkanların başında gelir kısa zamanda.Daha önce tff vs bu kadar dalga geçemiyordu alenen.Nihatın yanında el pençe durmak nedir?Al birini vur ötekine.En mantıklı Aysal gibi duruyor ama bu parasızlıkta gelmez gibi.

Geri
Üst Alt