Dursun Özbek: "Akşam toplanacağız ve teknik direktör konusu gündeme gelecek"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
🎙️ Dursun Özbek: Hem futbol hem de amatör şubelerde önemli başarılar hedefledik
📌 Galatasaray, Cumhuriyet'in 100. yılında en başarılı kulüp olmak zorundadır. Daha önce de söylediğim gibi, sevgiye, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu yıl, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılı. En azından 100. yılda, Galatasaray sevgi iklimini oluşturmayı başarmış bir takım olarak gündemde olmalı. 100. yılda en başarılı kulüp olmalıyız. Hem futbol hem de diğer amatör şubelerde önemli başarılar hedefledik, inşallah da başaracağız
📌 Akşam arkadaşlarla toplanacağız ve teknik direktör konusu da gündeme gelecek

Tebrikler murf. Beni takip et, haberin olsun

Cumhuriyet'in 100. yili vurgusunu manasiz buluyorum. Zamaninda 2005 sezonunda cok cekmistik bu baskidan. Favori degilken bu soylemi yinelemekte fayda gormuyorum.

Akşam Torrent'in tazminatını toparlayıp sabaha Okan Buruk'u getirecekler.

Baskandaki hizmet aşkı takdir edilesi. Göreve geldikten hemen sonra olaya el atıp cevresiyle gorusmelere baslamasi cok hos. İstişareler sonucu 3 isim uzerinde karar kılınıp ve ilk gorusmelere baslanilip 1 bilemedin 2 ay içerisinde bir TD ile anlasacaktir

töh 'ün basķılarına sakın boyun eğmeyin. aman diyeyim, sakın öyle bir hata yapmayın.

Kovun cayciyi. Öyle cüzdan göstermekle olmaz icraat lazim. Hafta basi / ortasi TD ondan sonra oyuncular. Augustosda lig basliyor avantajliyiz avrupa yok diye

Taraftarın sesini elbet dinleyecekler amma şimdi amma sonra..
14630869-728xauto.jpg

Erken oldu ağustos gibi toplansaydınız.

Hayırlısı olsun.
Acelesi yoktu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt