Dursun Özbek: “Aldığımız kararlar Galatasaray’ın geleceği ve menfaatleri ile ilgili”

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
2309fa2fccd14c5c82b8c8e658b6ce29.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dursun Özbek şu ifadeleri kullandı:

“Önce teknik direktörle ilgili bir karar aldık. Kendisine de tebliğ ettik. Sayın Tudor ile olan ilişkimizi sonlandırdık. Daha sonra Galatasaray Spor Kulübü nezdinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldık. Bunun da Galatasaray Spor Kulübü için hayırlı olacağını düşünüyorum.”

“Yarın konuyla ilgi bir basın toplantısı yapacağım. Daha detaylı açıklamalarda bulunacağız. Bizim aldığımız kararlar Galatasaray’ın geleceği ve menfaatleri ile ilgili kararlar. Bugünkü yönetim ve başkanı yıpratılmak için Galatasaray’ın geleceğine ve menfaatlerine karşı bir duruş var. Bundan Galatasaray Spor Kulübü zarar görüyor. Bu zarar görme sürecini kısaltmak lazım. Galatasaray’ın menfaatlerine saldırılar oluyor. Bunun son bulması lazım. Demokratik yapımız içinde seçim kaçınılmaz bir olay. Gerektiği zaman seçim yapılır.”

“Aldığımız kararlar şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüzü hiçbir şekilde etkilemeyecek. 20 Ocak’a kadar devam edilecek. Şu anda aldığımız karar Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un yapılması kararı. Endişe olmasın. Bugünkü yönetim; eskisinden belki de daha kuvvetli bir şekilde bu 1 aylık süreci yönetecektir.”

galatasaray.org

takımın klübün anasını ağlattı halen suclu arıyor. sen git otel işinle uğraş

Secim 13 degil , 20 ocakta

"Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır."

Böyle yazıyor ama.Yeterli çoğunluk yoksa 20 Ocak diyor.

Fatihi istemeyenlerı sutlayıp yenı kadro ıle ftyıde alıp gelecegiz demis

Usulen 2 tarih aciklanir , ilki gostermeliktir

her zaman bu sekilde olur

Allaaaaaahhhhhh !!! Dursunnnnnnn sakın durma !!!

GS i 2.5 yilda mahfettin defol git artik yeterrr !!

Baskın seçim ile tekrar seçilmek icin 20 ocakta secim planlamis sark kurnazi !

Son düzenleme:
Pılını pırtını topla ve asla bu kulübün kapısından bir daha adımını atma.

sent via GSC

Rezalet. Seçimden önce teknik direktör belli olmaz. Eksiklerin transferi sıkıntılı. Sağlıklı olur mu bilmiyorum! Hem Galatasaray’ın menfaatini düşünüyoruz diyorlar hem de bu dar takvimde enteresan kararlar alınıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanırım 1 ay daha devam edecek bu yönetim.Resmileşmese de Terim'in direktifleriyle (Eğer getireceklerse tabii.) yönetirler,o açıdan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

cok aciyorum bu adama.. aslinda elinden geleni yapmaya calisiyor ama pek futbol bilgisi olmadigi icin cok hata yapiyor ve cogu zaman taraftari karsisina aliyor

Zaten ikinci yarının ilk maçı 21 Ocaktan sonra Terim her türlü bu kongreden önce gelecektir diye düşünüyorum gerçi

13 ocakta olsun bitsin işte. Zaten yeteri kadar kulübün ebesini bellediler.

Bu dernek secimlerinde fikstir , iki tarih belirlenir ama aslinda tek tarihtir ve ikincisidir

bu onlarca yildir boyledir , munakasa etmemizin gereksiz oldugu bir konu

ben 13 degil 20 sinde olacagini bilsin forum diye degindim

Kısa süreli gelecek olan TD şampiyonluğu ve seçimi belirleyecek.

Geri
Üst Alt