Dursun Özbek: "Ali Koç, Erden Timur'u tehdit etti. Buradan Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum!"

Dursun Özbek: "Ali Koç'un yaptığı tehditin cezasız kalmaması lazım. Hukukun gereğini yapmasını bekliyoruz!"

nerde o adalet bakanı fener açıklama yapınca , futbolcuların ceza alması söz konusu değil diye çıkıp konuşmasını biliyordu siz hala bu hükümetten fener aleyhine bişey bekliyorsanız daha çoook beklersiniz

Erden Timur mahkemeye vermeli o şerefsizi.
Yarın öbür gün rambo okan gibi bir mal saldırabilir adamcağıza.
ya ben geçen dedim galatasaraylı avukatlar her şehirde bunun hakkında dava açmalı ve her gün ayrı davayla avukatları ve kendisi uğraşmalı.
Nefes almamalı her gün davası olmalı.

Hep söylüyorum bu dış güçlerin oyuncağı ülkede iç savaş çıkarmak için gelmiş bir maşa... 15 temmuzun amacı da iç savaştı. Şimdi futbol üzerinden tezgahlanıyor

Koskoca Yugoslavya dinemo zagrep kizilyilzdiz maçından sonra yıkıldı.Yali çocuğunun amacı iç karışıklık çıkarmak olabiiir
fbtö bir örgüt olduğu ortada

DuAFsH1WkAIGC2f

Özbek'in hitabeti kötü o konu zaten hepimizin bildiği bir konu. Hitabeti bir konuya bırakırsak konuşmanın içeriği çok doğru. Cumhuriyet savcılarını göreve çağırması yapması gerekendi artık taraftarda bu konuda savcılara baskı yapmalı işlem yapması için. Verdiği mesajlar önemliydi daha önce toplantıda da tehdit ettin aldın cevabını yerine oturdun dedi mesela.

Dursun Özbek: "Benzer tehditleri TFF'deki toplantıda da yapmıştı Ali Koç. Orada da Erden beyi tehdit etmeye kalktı. Gereken cevabı aldı ve yerine oturdu!"

keltoş haklı günün sonuna bir şey olacak umarım ali ve avanelerinin başına gelir ne gelirse. Gaza gelen mal taraftarına ne olursa olsun acırım.

ya ben geçen dedim galatasaraylı avukatlar her şehirde bunun hakkında dava açmalı ve her gün ayrı davayla avukatları ve kendisi uğraşmalı.
Nefes almamalı her gün davası olmalı.
Daha önceki açıklamaları için savcılığa verilmişti yine ondan önce Baki verilmişti ve velisi olarak o gelmişti hatırlarsan.

Geri
Üst Alt