Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.976
- 10.477
- 2.223
İfadeye bile çağırmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ben geçen dedim galatasaraylı avukatlar her şehirde bunun hakkında dava açmalı ve her gün ayrı davayla avukatları ve kendisi uğraşmalı.Erden Timur mahkemeye vermeli o şerefsizi.
Yarın öbür gün rambo okan gibi bir mal saldırabilir adamcağıza.
Savcılar :dursun baskan: "cumhuriyet savcilarini göreve cagiriyorum"
iste bu
Savcılar :
Ultraslan bu şerefsizi, erden timurun kılına zarar gelirse senin ağzına ederiz diye tehdit etmeliErden Timur mahkemeye vermeli o şerefsizi.
Yarın öbür gün rambo okan gibi bir mal saldırabilir adamcağıza.
Gs camiası topyekün malum holdingi en sert ifadelerle hedef almalı. Ülke için en tehlikeli oluşum"Bütün kOÇ markalarını Galatasaray taraftarının boykot etmesini istiyoruz" demesini beklerdim ama söylemeyecek maalesef.
Ne dedi lan koç
fbtö bir örgüt olduğu ortadaKoskoca Yugoslavya dinemo zagrep kizilyilzdiz maçından sonra yıkıldı.Yali çocuğunun amacı iç karışıklık çıkarmak olabiiir
Bunlar öyle bir yapılanma ki muhalefette de iktidarda da tonla adamı var. Cem küçük ve murat ağırelin aynı tarafta olması kadar saçma bir olaysavcilar kimin emrinde biliyoruz ama son secimlerde onun da gücü bitti, bakalim nereye gidiyoruz
Daha önceki açıklamaları için savcılığa verilmişti yine ondan önce Baki verilmişti ve velisi olarak o gelmişti hatırlarsan.ya ben geçen dedim galatasaraylı avukatlar her şehirde bunun hakkında dava açmalı ve her gün ayrı davayla avukatları ve kendisi uğraşmalı.
Nefes almamalı her gün davası olmalı.