Dursun Özbek: "Ali Koç, Erden Timur'u tehdit etti. Buradan Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum!"

Erden Timur adamın bütün algılarına tecavüz etti. Ondan top yükün adama saldırıyor

Dur denmeli ama kim diye bilecek. Parası olanın adam öldürse bile ceza yemeden yaşadığı bir ülke burası.

Daha önceki açıklamaları için savcılığa verilmişti yine ondan önce Baki verilmişti ve velisi olarak o gelmişti hatırlarsan.
Aynen o yüzden diyorum her gün bunun gidip ifade verdiği bir ortamda hem kendine hem aile markalarına hem de fenere ekstra zarar verir bu gerildikçe daha adli vaka olarak bir gün tutuklanır

Çok güzel konuşma.

Ali Sami Yen'e edilen küfürler için de konuşmalı

Evet ultrasslan direkt tehdit yazısı yazmalı. Olayın vahametini sokaklara dökülebileceğini göstermeli...

Aynen o yüzden diyorum her gün bunun gidip ifade verdiği bir ortamda hem kendine hem aile markalarına hem de fenere ekstra zarar verir bu gerildikçe daha adli vaka olarak bir gün tutuklanır
O yürekli savcılar olsa çoktan işlem uygulanır ve yöneticilikten men edilirdi. O hakemlerle ilgili açıklamasından sonra. Ülkede şerefli savcıda kalmamış maalesef.

Bu cidden ruh hastasi acil tedavi olmali adam kafayi yedi sampiyon olmak icin ulkeyi yakacak klubun tehditle ilgili savciliga suc duyurusu yapmasi lazim

nerde o adalet bakanı fener açıklama yapınca , futbolcuların ceza alması söz konusu değil diye çıkıp konuşmasını biliyordu siz hala bu hükümetten fener aleyhine bişey bekliyorsanız daha çoook beklersiniz
Muhalefet olsa yapardı diyorsun yani

Yalnız karşımızda hem muhalefetten hem de iktidardan destek gören bir camia var

Ve hem de her zaman mağdurlar

Bu işin sonu kötüye gidiyor

Umarım herkes aklını başına toplar

Çocukken her istediği yapılan tipler büyüdükleri zamanda her istediklerinin olmasını ister. Böyle olmayınca psikolojileri alt üst olur. Alide bunu yaşıyor. Tabi yanındaki dalkavuklar gazıyla dahada saçmalıyor

Ben bu şikecilerden ali koctan öncede daima nefret doluydum.Fakat çevremdeki fazla fanatik olmayan aklı selim Galatasaraylı arkadaşlarımın bile bu heriften sonra febe nefretleri inanılmaz arti.Bu adam istiyorki Galatasaray taraftarı yolda gördüğü febeliyi darp etsin kitlesel kavgalar çıksın.Resmen amacı febenin kayrilmasini falan istemenin çok ötesinde büyük olaylar çıksın istiyor.Sinir uclarimizla oynuyor.Devlet bu herife ve avanelerine dur demeli yoksa Allah korusun çok kişinin canı yanacak bu gidişle

Ben bu şikecilerden ali koctan öncede daima nefret doluydum.Fakat çevremdeki fazla fanatik olmaya aklı selim Galatasaraylı arkadaşlarım bu heriften sonra febe nefretleri inanılmaz arti.Bu adam istiyorki Galatasaray taraftarı yolda gördüğü febeliyi darp etsin kitlesel kavgalar çıksın.Resmen amacı febenin kayrilmasini falan istemenin çok ötesinde büyük olaylar çıksın istiyor.Sinir uclarimizla oynuyor.Devlet bu herife ve avanelerine dur demeli yoksa Allah korusun çok kişinin canı yanacak bu gidişle
Aynısını düşünüyorum

Olay farklı noktalara gitmeye başladı

Allah muhafaza çok ciddi toplumsal olaylar yaşanabilir

Herkes aklını başına almalı

Aslında o itibar daha fazla yerle bir edilirdi ama bizim yönetim pasif davranıyor. Malum holdingi direk muhattap alıp veledinize sahip çıkın denmeli
Bizimkiler pasif davranmak zorunda biraz da. Gerçekten bu konu ciddi bir konu... Bizimkiler de çok sert çıktığında ülke birbirine girer. Laf arasında söylenen söz 60 milyon insan sözü. Diyor ki 85 milyonun 60 milyonu birbirine girerse kimse bu olayları durduramaz yatıştıramaz.

Yapılmak istenen bir sokak olayı çıkarıp insanları birbirine sokmak. Bu kadar insan birbirine girerse de ancak asker gelir. Bir çeşit darbeye davet konuşmaları bu konuşmalar. Fitil ateşlemeye çalışıyor bu haysiyetsiz herif. Şampiyonluk zerre umurunda ise birşey bilmiyorum...

Herkes adam şampiyon olamıyor diye yapıyor yediremiyor sanıyor bunları ama bence durum çok daha vahim. Belki bilerek şampiyon olmuyor bile diyebilirim. Örnek mi? Kendi yalakası Sivas maçını alsa şampiyon olacaktı. Ama ne hikmetse Sivas yıllar sonra bunları şampiyonlukta etti tek maçla... Benim hala aklım almıyor o maçı. Herkesin bildiği Sivas o maçı alarak bunları şampiyonluktan etti.

Bizim sinirlerimizle oynayıp bizim maçı yarıda bıraktırma peşindeler. Sahada yenme şansı yok çünkü bunların. Bu yüzden süper kupa maçına çıkmayacaklar. U19u sadece sakatlık için çıkarabilirler.

hukukun oldugu bir ülke için güzel açıklamalar ,namibya seviyesı hukuku olan bir ülke içinse cok üzücü.

Geri
Üst Alt