Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.563
- 11.537
- 1.473
Erden Timur adamın bütün algılarına tecavüz etti. Ondan top yükün adama saldırıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen o yüzden diyorum her gün bunun gidip ifade verdiği bir ortamda hem kendine hem aile markalarına hem de fenere ekstra zarar verir bu gerildikçe daha adli vaka olarak bir gün tutuklanırDaha önceki açıklamaları için savcılığa verilmişti yine ondan önce Baki verilmişti ve velisi olarak o gelmişti hatırlarsan.
herif koclarin itibarini yerle 1 etti, parasi olmasa millet sokakta yüzüne bile tükürmezdi, is bulamaz bu herifSürekli insan tehdit ettiğine göre bu ananasçının mafya ile ilişkisi araştırılmalı
O yürekli savcılar olsa çoktan işlem uygulanır ve yöneticilikten men edilirdi. O hakemlerle ilgili açıklamasından sonra. Ülkede şerefli savcıda kalmamış maalesef.Aynen o yüzden diyorum her gün bunun gidip ifade verdiği bir ortamda hem kendine hem aile markalarına hem de fenere ekstra zarar verir bu gerildikçe daha adli vaka olarak bir gün tutuklanır
Aslında o itibar daha fazla yerle bir edilirdi ama bizim yönetim pasif davranıyor. Malum holdingi direk muhattap alıp veledinize sahip çıkın denmeliherif koclarin itibarini yerle 1 etti, parasi olmasa millet sokakta yüzüne bile tükürmezdi, is bulamaz bu herif
O yürekli savcılar olsa çoktan işlem uygulanır ve yöneticilikten men edilirdi. O hakemlerle ilgili açıklamasından sonra. Ülkede şerefli savcıda kalmamış maalesef.
Bu cidden ruh hastasi acil tedavi olmali adam kafayi yedi sampiyon olmak icin ulkeyi yakacak klubun tehditle ilgili savciliga suc duyurusu yapmasi lazim
aziz yildirim'dan beter cikti, zamaninda demisti kendisi zatenAslında o itibar daha fazla yerle bir edilirdi ama bizim yönetim pasif davranıyor. Malum holdingi direk muhattap alıp veledinize sahip çıkın denmeli
Muhalefet olsa yapardı diyorsun yaninerde o adalet bakanı fener açıklama yapınca , futbolcuların ceza alması söz konusu değil diye çıkıp konuşmasını biliyordu siz hala bu hükümetten fener aleyhine bişey bekliyorsanız daha çoook beklersiniz
Aynısını düşünüyorumBen bu şikecilerden ali koctan öncede daima nefret doluydum.Fakat çevremdeki fazla fanatik olmaya aklı selim Galatasaraylı arkadaşlarım bu heriften sonra febe nefretleri inanılmaz arti.Bu adam istiyorki Galatasaray taraftarı yolda gördüğü febeliyi darp etsin kitlesel kavgalar çıksın.Resmen amacı febenin kayrilmasini falan istemenin çok ötesinde büyük olaylar çıksın istiyor.Sinir uclarimizla oynuyor.Devlet bu herife ve avanelerine dur demeli yoksa Allah korusun çok kişinin canı yanacak bu gidişle
Bizimkiler pasif davranmak zorunda biraz da. Gerçekten bu konu ciddi bir konu... Bizimkiler de çok sert çıktığında ülke birbirine girer. Laf arasında söylenen söz 60 milyon insan sözü. Diyor ki 85 milyonun 60 milyonu birbirine girerse kimse bu olayları durduramaz yatıştıramaz.Aslında o itibar daha fazla yerle bir edilirdi ama bizim yönetim pasif davranıyor. Malum holdingi direk muhattap alıp veledinize sahip çıkın denmeli