Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.740
- 101.917
- 5.238
burada da ananas varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olaylar cigrindan cikmak üzereFutbol ile ne alakasi var bu durumun fener rekabetiyle ne alakasi var. İnsanlari bu kdr birbirine karsi kışkırtirsanız bunun altindan kalkamazsiniz. İki taraf icin de soyluyorum. Zaten siyasiler tarafindan yeteri kdr kutuplastiriliyoruz
Bu ulkede takim otobuslerine tasli sopali saldirdiklari polis arabalarini devirdikleri donemleri yasadik. Metroda otobuste taraftar bicaklanip öldürüldü.
Bunu karşı tarafa söyleyeceksin. Aylardır yılllardır sessiz kalıp itidal çağrısı yapan bizimkiler. Utanmadan arlanmadan alçakça gittikçe pisleşen gittikçe terbiyesizleşen yavuz hırsız karşı taraf. Buna dur demeyen de yargı ve tffFutbol ile ne alakasi var bu durumun fener rekabetiyle ne alakasi var. İnsanlari bu kdr birbirine karsi kışkırtirsanız bunun altindan kalkamazsiniz. İki taraf icin de soyluyorum. Zaten siyasiler tarafindan yeteri kdr kutuplastiriliyoruz
Bu ulkede takim otobuslerine tasli sopali saldirdiklari polis arabalarini devirdikleri donemleri yasadik. Metroda otobuste taraftar bicaklanip öldürüldü.
Bunu söyleyeceğin taraf karşı taraf. Bu güne kadar sürekli sustu başkan Özbek ve Erden Timur sürekli eleştirilmelerine rağmen ortam gerilmesin diye sustular ama sabur sabır da bir yere kadar kimse kusura bakmasın. Karşı taraf sürekli yapmaya devam ederken onlara bu konuda kanunlar nezdinde işlem uygulanmıyorsa ve bunlar devam ediyorsa o zaman bunun sebebi bunlara bu alanı veren ve cezayı kesmeyendir.Futbol ile ne alakasi var bu durumun fener rekabetiyle ne alakasi var. İnsanlari bu kdr birbirine karsi kışkırtirsanız bunun altindan kalkamazsiniz. İki taraf icin de soyluyorum. Zaten siyasiler tarafindan yeteri kdr kutuplastiriliyoruz
Bakin bende kiziyorum. fbnin uyduruk penaltidan sonra ortalik yangin yeri olmali dedim. Bakin simdi bir kac gün sonradan hata oldugunu söylüyorum.Bunu karşı tarafa söyleyeceksin. Aylardır yılllardır sessiz kalıp itidal çağrısı yapan bizimkiler. Utanmadan arlanmadan alçakça gittikçe pisleşen gittikçe terbiyesizleşen yavuz hırsız karşı taraf. Buna dur demeyen de yargı ve tff
Karşı taraf yıllardır benzin döküyor hep bizimkiler sessiz kaldı. Hic bir kurum da bunlara dur demiyor. Tehdit,hakaret,iftira,montaj,itibar suikasti, sosyal medya çetesi ne ararsan varBakin bende kiziyorum. fbnin uyduruk penaltidan sonra ortalik yangin yeri olmali dedim. Bakin simdi bir kac gün sonradan hata oldugunu söylüyorum.
Birileri dur demesi lazim.
Herhangi bir taraftara bir zarar gelirse sonradan timsah gözyasi dökülmemeli.
Bu sezon baya igrenclesti olay. Bencede fb olaya benzin döküyor asiri bir sekilde ama akli selim birisi bir dur demesi lazim.
Olaylar zevk olmaktan cikacak gibi.
Ben iki tarafa da soyluyorum birader.Bunu söyleyeceğin taraf karşı taraf. Bu güne kadar sürekli sustu başkan Özbek ve Erden Timur sürekli eleştirilmelerine rağmen ortam gerilmesin diye sustular ama sabur sabır da bir yere kadar kimse kusura bakmasın. Karşı taraf sürekli yapmaya devam ederken onlara bu konuda kanunlar nezdinde işlem uygulanmıyorsa ve bunlar devam ediyorsa o zaman bunun sebebi bunlara bu alanı veren ve cezayı kesmeyendir.
O zaman haksızsın birader. Kimse sürekli saldırılmaya katlanamaz.Ben iki tarafa da soyluyorum birader.
Sen niye boyle oldun yaw.O zaman haksızsın birader. Kimse sürekli saldırılmaya katlanamaz.
Ben hep aynıyım. Sen diyorsun ki karşı tarafın sürekli saldırıları karşısında hiç bir şey yapılmasın. Bu mümkün mü? Burada bizim yönetim nasıl hatalı oluyor? Şimdiye kadar sürekli susmadılar mı? Sürekli itidal çağrısı yapmadılar mı? Peki o söylemleri yapanlar susturuldu mu? Gerekli cezayı aldı mı? Hayır. Bu durumda ne yapsın bu insanlar? Ben de bunu anlamıyorum karşı taraf sürekli saldırır bir şey denmez bizim yönetim bir şey diyince ortam geriliyor iki tarafa da diyorum objektifliğini hiç anlayamıyorum kusura bakmayın.Sen niye boyle oldun yaw.
Eskiden cok daha mantikli bi heriftin ortam seninde ayarlarini bozdu anlasilan
Ben hep aynıyım. Sen diyorsun ki karşı tarafın sürekli saldırıları karşısında hiç bir şey yapılmasın. Bu mümkün mü? Burada bizim yönetim nasıl hatalı oluyor? Şimdiye kadar sürekli susmadılar mı? Sürekli itidal çağrısı yapmadılar mı? Peki o söylemleri yapanlar susturuldu mu? Gerekli cezayı aldı mı? Hayır. Bu durumda ne yapsın bu insanlar? Ben de bunu anlamıyorum karşı taraf sürekli saldırır bir şey denmez bizim yönetim bir şey diyince ortam geriliyor iki tarafa da diyorum objektifliğini hiç anlayamıyorum kusura bakmayın.
Etki tepki diye bir şey var istediğini söyleyebilirsin ama kaçırdığın nokta şu zaten senin dediğin gibi itidalli davrandı yönetim bu güne kadar ne kadar eleştiri aldılar bu süreçte herhalde görmüşsündür sen de. Ama buna karşılık saldırılarda azalma oldu mu? Yada bunu yapanlara bir ceza geldi mi? Bu soruların cevabını verirsen neden bu gün bu açıklamanın yapıldığını senin de anlayacağını düşünüyorum. Ortamın gerilmemesi, işlerin kötü yere gittiği endişelerini anlıyor ve katılıyorum ama bunun muhatabı bizim yönetim değil çünkü onlar zaten üstlerine düşeni yaptılar yapmayanlara laf söylemek lazım seninle ayrıldığımız noktada bu işte. Erden Timur, Başkan ve Öztürk'ün basın toplantısında da uyarmışlardı ve son uyarı deyip itidal çağrısı ve yetkilileri göreve çağırmışlardı hatırlarsan hatta ondan sonra ne kadar eleştiri aldıklarını da hatırlarsın.Ben ayni seyleri karsi taraf saldirirken de soyluyordum. Şimdi de soyluyorum bundan sonra da soylemeye devam edecem. Sende rahatsiz olmaya devam edeceksin sanirim
Kusura bakma artik birader ne yapalim, ya da bak. Belki bakış açını degistirebilirim
Tekrar ediyorum, Ben o zamanlar da gereksiz oldugunu soyluyordum simdi de ayni seyi soyluyorum. Tek tarafli bakmiyorum, onlar vurunca sövmek yerine gereksiz oldugunu soyleyen tek kisiyimdir. Karsilik gelince de gereksiz diyorum. Bu ulke insani yeteri kdr kutuplasiyor. Disarida siyasi ayrismadan dolayi birbirini öldürecek insanlar var. Bunu futbola da tasimaya gerek yok bu ulke insaninin hatiri sayilir kismi holiganliga meyilli ztn. Sonuclari herkesi üzerEtki tepki diye bir şey var istediğini söyleyebilirsin ama kaçırdığın nokta şu zaten senin dediğin gibi itidalli davrandı yönetim bu güne kadar ne kadar eleştiri aldılar bu süreçte herhalde görmüşsündür sen de. Ama buna karşılık saldırılarda azalma oldu mu? Yada bunu yapanlara bir ceza geldi mi? Bu soruların cevabını verirsen neden bu gün bu açıklamanın yapıldığını senin de anlayacağını düşünüyorum. Ortamın gerilmemesi, işlerin kötü yere gittiği endişelerini anlıyor ve katılıyorum ama bunun muhatabı bizim yönetim değil çünkü onlar zaten üstlerine düşeni yaptılar yapmayanlara laf söylemek lazım seninle ayrıldığımız noktada bu işte. Erden Timur, Başkan ve Öztürk'ün basın toplantısında da uyarmışlardı ve son uyarı deyip itidal çağrısı ve yetkilileri göreve çağırmışlardı hatırlarsan hatta ondan sonra ne kadar eleştiri aldıklarını da hatırlarsın.