GSC Haber Dursun Özbek: "Amacım bu sezon Avrupa'nın en iyi takımı yaratmak!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1783442980832.webp

Dursun Özbek: "Sakatlık olmadan fair-play ruhuyla geçecek bir sezon diliyorum."

Dursun Özbek: "Galatasaray olarak hedefimiz belli! Üst üste 5. şampiyonluğunu kazanmak için çok sıkı çalışma içindeyiz!"

Dursun Özbek: "Amacımız bu sezon Avrupa'nın en iyi takımı yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gerekli takviyeleri yapacağız."

Dursun Özbek: "Hiç kimsenin şüphesi olmasın Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışır bir takım yaratacağız."

Dursun Özbek: "Geçmişte kurduğumuz takımları bu oyuncuları ben ve arkadaşlarım transfer etmedik mi?"

Dursun Özbek: "Çocuklarımıza, torunlarımıza bugünden çok daha iyi Galatasaray bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Dursun Özbek: "4 sene üst üste nasıl Şampiyon olduysak, 5 sene de üst üste Şampiyon biz olacağız."

Dursun Özbek: "Ben iş odaklı bir insanım. Daha çok vaad eden değil icraat yapan, gerçekleri savunan ve Galatasaray'a en güzelini yapmak için çalışıyoruz."

Dursun Özbek: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.."

Neler diyorsun öyle başkan, Avrupa'nın en iyi takımı mı?

baskanim yine bos konusup, zaman caldi.

Yıllardır futbol izliyorum 10 kişi kalmış bir rakibin 11 kişiye sahayı cehennem ettiğini 5 küsür xG ürettiğini hiç görmedim. Bundan Avrupa'nın en iyi takımına öyle mi?

Hayal satmak yerine gerçekçi hedeflerle ilerlemek daha mantıklı olur. Avrupa'nın en iyi takımı olacakmışız. Mbappe ile Haaland geliyor sanki.

Dursun Özbek: "Geçmişte kurduğumuz takımları bu oyuncuları ben ve arkadaşlarım transfer etmedik mi?"

Birazdan Doruk gelip; Yaratmak Allah'a mahsustur der ve başkanı linçler.

Sözle olmuyor o işler. İcraat gerek icraat. Şu yetersiz doymuş kadroya hala transfer yapmamak ihanettir

Türkiye sınırları içerisinde avrupa yakasındaki en iyi takım demek istedi sanırım kasımpaşa eyüpten iyi oluruz da bjk soru işareti

Geri
Üst Alt