GSC Haber Dursun Özbek: "Amacım bu sezon Avrupa'nın en iyi takımı yaratmak!"

Küfürrrrrrr.

Defol git ya.

Bu arada amacımız avrupa nın en iyi takımını yaratmak cümlesini kurdu mu gerçekten?

Yukaridan para harcamayin diye emir mi geldi? Bana üstüne tuhaf gelen, Trabzona devre arasi para lazim diye haberler vardi ve simdi iyi para harciyorlar. BJK'da birden iyi para harcayacak gibi duruyor. Bunlar parayi nerden buldu ve biz niye birden para harcamayacakmis gibi hale döndük?

Başkana güveniyorum 30 yaşında kadayıf pestili çıkmış papaz 10 milyonluk maaşlı topçu yerine

Genç 40 milyon bonservisli görece düşük maaşlı topçular aldıracak başkanı

Endişeye mahal yok

Ben niyeyse yangını son hafta yapıyorum hep... geçen sezon son güne kadar kaleci transfer edilmedi. Sinir krizi geçiriyordum. Son gün Uğurcan a o kadar para verildi diye sinir krizi geçirdim. Ama sezon içerisinde yanıldığımı gördüm.

Buradan çıkaracağım ders her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır... mesela ilk sezonda ilk transfer sergio oliviera idi sonra seferoviç geldi sanırım... Hadi sergio bir sezon falan katkı verdi de seferoviç den hiç yararlanamadık... icardi son gün geldi tüm hikayeyi değiştirdi. Oshimen de de keza aynısı oldu. O yüzden çok fazla takılmıyorum ne zaman transfer oldu konularına... önemli olan kimin geldiği... Erken olsa daha iyi olur ama onu da bilemeyiz tabi ki...

Ciddiye alınacak söylemler değil zaten arkasında da duramayacak ayrı konu da 2-3 ay sonra bu en iyi takımı kuracağız lafını hatırlatacak şekilde önüne çıkaracaklar yok yere. Başkanın sözlerinin bir ağırlığı olmalı. Her sene bir şeyler söyleyip, ben mi söylemişim bunu diyip gülüp arkasını dönemez.

Benim asıl şaşırdığım, gerçekten Şahan'ın laflarının yarattığı tepki üzerine gaz alma amacıyla mı çıktı konuştu? Öncesinde hala derneklerde pasta kesiyordu kendisi de.

Basliktaki cumleyi dedi ya, muthis fikstur cekip gaza geliriz, ilk 2 mactaki oyun ile deprem yasariz kesin.

transfersaraylılara kapak gibi konuşma

Bunun için ne yapıyorsunuz?

Şampiyonluk kutluyoruz…

Geri
Üst Alt