Dursun Özbek: "Amacımız 3 bölgeye transfer yapmaktı ve bunu tamamlamış bulunuyoruz"

En kötü 1 orta saha lazım.
Okan Buruk da bir zahmet baskı yapsın

Adnan Polat: "Bana Dursun başkan iki yıl önce 'Florya projesini sen yap' teklifiyle geldi. Ben 'Galatasaray üzerinden bir ticaret yapıp para kazanamam' dedim. Başkan olduğum dönem ve bu dönemde de sonuna kadar her kuruşun hesabını sorarım, Galatasaray'ın bir kuruşunu da kimseye yedirmem!"

Lig şampiyonluğu yeterli artık ortam ona döndü ne Avrupa ne Türkiye kupası ne süper kupa önemli değil gibi davranıyor yönetim.
Bjk fener ve ts de buna çanak tutuyor Avrupa'daki skorlar ile .
Bu kadar rekabetsiz ortamda bu yönetim kendini başarılı sayıyor.
Ben geçen sene dedim güzel futbol oynamıyoruz burada arkadaşlar önemli olan skor bu fenerle yaris anca bu şekil olur diyorlardi belki de haklılar.
Ama bu sene ne olacak eksikler belli oynanan oyun ortada avrupada alacağımız yenilgiler şimdiden görünüyor.
Yazık ...

2 yıldır gelen şampiyonluktan bahsetmeyi kes artık. O şampiyonluklarda da pay sahibi olarak ilk 5'te bile yoksun.

Hocana mı sahip çıkıyorsun, yöneticine mi sahip çıkıyorsun, futbolcuna mı sahip çıkıyorsun, vaatlerini mi yerine getiriyorsun, kasa kolaylığı mı sağlıyorsun, sponsor mu buluyorsun?

Eski Galatasaray Başkanı ve Florya projesiyle sorumlu olarak ilgilenen Adnan Polat:

— “Galatasaray, Florya Projesi’yle hedeflenen gelir elde ettiğinde belki de 1996’dan sonra ikinci kez 0 borç, borçsuzluk seviyesine ulaşacak. Önü tamamen açılacak. Tüm cari borçları, banka borçları ve kredi borçları sıfırlanacak.”

Adnan polat’in dedigi dogruysa 10 milyar tl yapiyor

300 milyon dolar ve bunun 70 milyonu krediye gitse 8 milyar tl

Mantikli gibi

Minimum diye altini cizmis bu arada

hocamız geçen seneki köhn'ü izleyip de sol bek istemediyse doğru söylemiş. bundan sonra sahadaki sorumluluk kendi de istediği üzere sadece ama sadece okan hocamızın omuzlarındadır.

Ya sorunlu kafalı herif, 3 transfer yapmak hedefin vardı haziranda niye yapmadın bu bir.
Onun üzerine 2 kanat oyuncuyu gönderdin ve yerlerini doldurmuyorsun gerzek misiniz bu 2.

Akbabalar gibi ortaya çıktı hepsi. Kime nasıl hizmet edecekleri belliydi zaten

Eski Galatasaray Başkanı ve Florya projesiyle sorumlu olarak ilgilenen Adnan Polat:

— “Galatasaray, Florya Projesi’yle hedeflenen gelir elde ettiğinde belki de 1996’dan sonra ikinci kez 0 borç, borçsuzluk seviyesine ulaşacak. Önü tamamen açılacak. Tüm cari borçları, banka borçları ve kredi borçları sıfırlanacak.”
Ulan Galatasarayın ikinci kurtuluş süreci 2009 yılında seyrantepeyle bölgesiyle olacaktı. Orayı başaramayan adam gelmiş Florya kurtuluş sıfır borç diyor.
Lan 0 borç üzerine kulübün kasasında 200 milyon eurodan fazla para kalmalı. +rivadan gelecek 200 milyon lira da cabası.

Sürecin sonunda 400 milyon euro kalmazsa kulüp sizi icraya verip donunuza kadar para almalı.

Yiyiciler yüzunden asla ve asla avrupa klübü olamayiz.Ligde 4 5 sene sonra borçlara gider o para yine kiralik çöp oyuncularla devam edilir.

Liseliler verdi yetkiyi onlar düşünsün.O ada kapatilsa futbola daha cok deger verilir belki.

Geri
Üst Alt