Dursun Özbek: "Amacımız 3 bölgeye transfer yapmaktı ve bunu tamamlamış bulunuyoruz"

Adnan Polat: "Bana Dursun başkan iki yıl önce 'Florya projesini sen yap' teklifiyle geldi. Ben 'Galatasaray üzerinden bir ticaret yapıp para kazanamam' dedim. Başkan olduğum dönem ve bu dönemde de sonuna kadar her kuruşun hesabını sorarım, Galatasaray'ın bir kuruşunu da kimseye yedirmem!"
Kazanmadan yapsan olmuyor mu Başkanım.

Ne yüzsüz bir adamsın sen arkadaş.

Dursun Özbek: "Geçtiğimiz sezonun sonunda hocamız Okan Buruk ile yaptığımız planlama şampiyon takımın iskeletini koruyarak 3 bölgeye transfer yapmaktı. 3 Ağustos itibarıyle bu bölgelerin transferini tamamlamış bulunuyoruz.

Skandal.

Yok abi ya. Şampiyon olsak bile bu adamdan sezon sonu kurtulmalıyız. şu yaz transfer dönemi bile her şeyi ortaya döküyor.

1723639995574.webp

Fenerin 3 temmuzu varsa Dursunun 3 Ağustos u var.. en transferci dursundur laf etmeyin.

Dursun Özbek: "Geçtiğimiz sezonun sonunda hocamız Okan Buruk ile yaptığımız planlama şampiyon takımın iskeletini koruyarak 3 bölgeye transfer yapmaktı. 3 Ağustos itibarıyle bu bölgelerin transferini tamamlamış bulunuyoruz.

realite de transfer bitmiş anlaşılan. transfer isteyen renktaşlar FM25 de Galatasaray'ı seçip istediği transferleri yapar artık.

Fener elenince hepsine bı can gelmis bı cesaret gelmiş. Kafaları kumdan cikarmiyorlardi, cenker bile utanmadan açıklama yaptı ya bugün.. vay anasini

Yiyiciler yüzunden asla ve asla avrupa klübü olamayiz.Ligde 4 5 sene sonra borçlara gider o para yine kiralik çöp oyuncularla devam edilir.

Yiyicileri geçtim böyle fiyasko transfer dönemleri geçirdiğimiz müddetce bu borçlar bitmez.

Ulan 2 şampiyonluk gelmiş niye hala taraftar çok ciddi eleştiri yapıyor bşr huzursuzluk var diye kendine bir sorar.Adnan polatıda biliyoruz.Azizin kankası.Dursundan farkı yok.maksat Galatasaray falan değil show peşinde

Bu arada bu forumdada her türlü yalan söyleyen türlü türlü sıkandallara imza atan dursun özbeği yerden yere vuruyoruz.Ama genel kurulda kimseden ses çıkmıyor.
Demekki abarttığımız kadar yokmuş.
Çıkdırmamak elde değil.
Koca Galatasarayın geleceğini etkileyen kararlar 50 tane liseci zihniyet ve geberik tarafından belirleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
hocaya laf atıyorlar Galatasaray'a laf atıyorlar sesin çıkmıyor transfer nerde diyen GS taraftarına köpürüyorsun
buna da cevap versene

Dosta korku, düşmana güven veriyorsun başganım.

5 yedikten sonra transfer yalanlarını sayıyorlardı. Şimdi transfer yok oldu.

5 yediniz istifa edin ulan

Bu ikiliye gram güvenmem. Dediklerine inanmam, samimi gelmez, ikisinin de döneminde kulüp çok çekti. Bankalar birliğine biz bu Dursun yüzünden girdik.

Eldekileri de satamadı zaten ayak yapıyor şimdi

Geri
Üst Alt