GSC Haber Dursun Özbek: "Avrupa'da formamızda SOCAR olacak. Süper Lig'de Pasifik Holding"

Hangi mal sorduysa yanlış sordu soruyu gerizekali varlık ya.Ilgileniyor musunuz gelmek istiyormus diye sorucan onu.Telefonda transfer görüşmesi yaptın mı demek ne demek ulan ne desin adam buna yaptım mı desin illegal is yaptın mı diye soru mu olur

Dursun Özbek: "Her takım Hakan Çalhanoğlu'nu ister. Ama Hakan Çalhanoğlu ile yaptığımız görüşme transfer görüşmesi değildi. Tesadüfen arkadaşlarımla otururken Hakan'la görüşüyordu, verdi telefonu ve merhabalaştık. Kendisi çocukluktan beri Galatasaraylı olduğunu söyledi. Ben de başarılar diledim, iftihar duyduğumuzu söyledim. Bu bir transfer görüşmesi değildi"
Baskanin gunleri tesaduf dolunyav, arkadasi hakanla muhabbet, seten sac ve sansal buyuka ile tesadufen ayni yerde olma.

Cok mu zor yav "herhangi isim hakkinda her hangi somut gelisme olursa resmi kaynaklarimizdan, yoneticilerimizden ya da benden duyarsiniz.boyle bir durum yoksa, medyanin haberleriylen doldurusa gekmeyin" Diyebilmek.

Bu arada bu toplantıdan çıkarılması gereken de belli ki Kavukçu asıl yetkili olmuş gibi gözüküyor bir de üstüne Hatipoğlu'nun sakatlığı geldi.

Florya'da tekrar ihale yapılacağı söyleniyor?

Dursun Özbek: "Kim söyledi? Siz gazetecisiniz, haberin kaynağı önemli. Kaynağı sağlam olmayan haberleri yaptığınızda bu sizi lehinize olmaz. Burada en sağlam haber kaynağı Galatasaray başkanı. Bazı haberlerin teyitle yapılmasında fayda var."

Dursun Özbek: "Florya'da ihaleler yapıldı. Bunlar hep yayınlandı. Galatasaray Florya ihalesi sonuçlanmıştır. Bitmiştir. Önümüzdeki hafta, sonuçlanan ihale hakkında bilgilendirme yapacağız. İhalenin yeniden yapılması söz konusu değildir."

Şu hakan sorusunu duyunca ozan güven geldi aklıma direkt valla kendisini tanısam ozan güvenin muhabire sorduğu soruyu sormak isterdim

Florya'da tekrar ihale yapılacağı söyleniyor?

Dursun Özbek: "Kim söyledi? Siz gazetecisiniz, haberin kaynağı önemli. Kaynağı sağlam olmayan haberleri yaptığınızda bu sizi lehinize olmaz. Burada en sağlam haber kaynağı Galatasaray başkanı. Bazı haberlerin teyitle yapılmasında fayda var."

Dursun Özbek: "Florya'da ihaleler yapıldı. Bunlar hep yayınlandı. Galatasaray Florya ihalesi sonuçlanmıştır. Bitmiştir. Önümüzdeki hafta, sonuçlanan ihale hakkında bilgilendirme yapacağız. İhalenin yeniden yapılması söz konusu değildir."
Yayinlanan sey ihale ayagi miydi allah askina baskan yav.

Kimsenin onunde bir sey yok, bos bir a4 e olparalar yazildi " tmama bi dusunelim" diye kalkildi. Ihalenin 1 ayagi olan firma "trafikte kalmis"

Ilk paragraf ne kadar dogruysa
Ikincisi o kadar sakat demec

Son düzenleme:
"FLORYA İHALESİ SONUÇLANMIŞTIR!"Dursun Özbek: "Florya'da ihaleler yapıldı. Bunlar hep yayınlandı. Galatasaray Florya ihalesi sonuçlanmıştır. Bitmiştir. Önümüzdeki hafta, sonuçlanan ihale hakkında bilgilendirme yapacağız. İhalenin yeniden yapılması söz konusu değildir."

Tavukcu bey dışında kimse transfere bulasmamali adamın hitabet bile daha iyi o badem bıyıklıdan

Abdullah Kavukcu: "Osimhen konusu bugünün mevzusu değil. Ocak ayında da Al Hilal vardı. Biz masada varız dedik. Napoli ile de görüştük. Avrupa'dan çok kulüpten çok daha iyi teklif sunduk. Osimhen'in karar vermesi lazım. İnşallah Osimhen'i alırsak Fatih beyden (Pasifik Holding) de destek alacağız. Hiç konuşmadık şu an söyledim."
Osimhen kararını verene kadar piyasada ki tüm forvetler takım bulmuş olacak . Osimhen de kararını bizden yana kullanmıcak ben bu filmi daha önce izledim

Adam kalmak isteseydi haziran başında karar verirdi herif tatil derdinde oyalıyor bizi , Osimhen Al Hilale gidecek nokta net

Ordan burdan azar azar para toplarken gs'nin teminatı, en büyük paranın geleceği florya çarçur edildi. Ne söylesek boş, yazıklar olsun

Dursun Özbek: Muslera'nın yerini dolduracak kaleciyi bulabilir miyiz, bilemiyorum. Galatasaray futbol takımı kalecisi için çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde bu çalışmaların meyvesini alacağımızı düşünüyorum.

İstifaya davet ettiği insandan önümüzdeki sezon adaletli yönetim bekleyen bir başkan.

Geri
Üst Alt