- 26 Eylül 2012
- 118.726
- 66.922
- 4.818
Tam arayıpta bulamadığı şey.Ali Koç'un en sevdiği şey
Sonra basın toplantısında ben zaten hep Fenerbahçe'de oynamak istemiştim falan dedirtirler oh mis gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam arayıpta bulamadığı şey.Ali Koç'un en sevdiği şey
ayvayı yedik. kesin kazanamayacağızDursun Özbek: "Ligdeki bütün takımları yendik, Beşiktaş'ı da yenmeye gideceğiz."
alanya maçında devrede kendisi yerine barış alper oyuna alınınca ''ben kalan maçlarda oynamak istemiyorum'' demiş. antrenmana da çıkmamış.Konu ne abi ne yapmış adam anlamadık birşey
Bakın bu önemli bir açıklama kazanmaya gideceğizDursun Özbek: "Ligdeki bütün takımları yendik, Beşiktaş'ı da yenmeye gideceğiz."
Konu ne abi ne yapmış adam anlamadık birşey
son maça kalmaz şampiyonluk diyenlere hep güldüm, galatasarayı tanıyanlar kaos,kavga olmadan son dakikaya bırakmadan şampiyonluğun gelmeyeceğini bilir.Takımda her şey fazla iyi gidiyordu kaos iyidir kaossuz finish düşünülemez.
Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"
Okan Buruk: "Bafetimbi Gomis bana perşembe günü, Alanyaspor maçında Barış Alper'i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi. Bana da sürpriz oldu." Ona değerli olduğunu ve ihtiyacımız olduğunu hatırlattım. Gurur meselesi olduğunu söyledi."...www.gscimbom.com.tr