Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis'in Durumunu Yönetim Kurulu'nda Karara Bağlayacak

40 kişiyi sebebsiz yere öldüren azılı katilin dahi avukatı oluyor savunma hakkı veriliyor gomis inde olmalı
Tamam yaptığı büyük danalık da bunu yapma nedeni takıma fayda verme isteğini törpüleyememe.şu an hayvan gibi pişmandır zaten.
yarın çıkıp hoca dan ve takımdan özür dilemeli para cezasıyla kapanmalı bu mevzu takımda çok sevilen birisi kerem başta olmak üzere çoğunun moral ve akıl hocası.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis yapma Allah aşkına..Cehennemim dibine kadar yolu var.Biz bu bitik gomise muhtaç kaldıysak vah halimize..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serhan Türk: "Bafetimbi Gomis'in artık Galatasaray forması giymesi imkansız. Yarın Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı var. Gomis'e en ağır cezanın verilmesini bekliyoruz."

Yarin yonetim kurulu toplantisi, Kaya ne anlatiyor
Teknik heyet, yönetim ile konuşup tedbir olarak yapılmış olabilir.

Yönetim toplantısında da muhtemelen fesih şartları görüşülür. Zaten 1 aylık sözleşmesi kaldı. Onda da erken ödeme ile biraz daha azına razı olursa bavulunu toplar gider. Ya da maaş gününü bekler.

Defolsun gitsin götünü taṣıycak hali yok, adam yerine koyup geri aldık birde bunun arfa tafrasınımı cekcez

Galatasaray Yönetim Kurulu, Bafetimbi Gomis ile ilgili karar vermek üzere yarın saat 17.00'de toplanacak. (TRT Spor)

Teknik heyet, yönetim ile konuşup tedbir olarak yapılmış olabilir.

Yönetim toplantısında da muhtemelen fesih şartları görüşülür. Zaten 1 aylık sözleşmesi kaldı. Onda da erken ödeme ile biraz daha azına razı olursa bavulunu toplar gider. Ya da maaş gününü bekler.
Okan Buruk takima almamis olabilir ama yonetim kurulu toplantisi yarin olacagi icin nihai karar anca yarin belli olur. Yarina kadar Gomis'in tavirlarina bagli bence, eger bugun gider ozur dilerse belki para cezasi ile olay kapanir diger turlu sozlesme fesih islemleri baslar dedigin gibi.

Başkan daha önce konuşmuş zaten yönetim kurulu kararı ne iş?
Baskan bile ikna edemedi ise geçmiş olsun yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt